Stopień nurkowy: AOWD
Wysłany: 24-03-2013, 21:41 Pod młotek: suchy DUI TLS, ocieplacz, automaty itp
Witajcie,
Nadszedł czas na wymianę sprzętu i tak naprawdę na obranie dalszej drogi . W związku z tym sprzedaję trochę sprzętu:
• Komplecik kąpielowy za 1900 zł:
o Skafander DUI TLS rozmiar L,
o Wąż do zaworu
o Kieszeń DUI
o Ocieplacz Santi BZ200 rozmiar L
o Buty DUI rozmiar 11 czyli około 45
Dodatkowo mam do sprzedania
• 1 stopień Scuba Tech RG 1002 za 300 zł
Po za tym:
• Płetwy Tusa SF-6 Imprex Tri-ex za 190 zł.
• Kompas Suunto Sk-7 za 180 zł
Trochę o historii sprzętu. Skafander kupiłem późną jesienią 2011roku, wymieniłem kryzę i manszety w Abyssdiving. Był też wymieniany zawór upustowy, ale po wymianie nadal mnie zawór wkurza bo za wolno upuszcza powietrze w trybie automatycznym i bez przyciskania się nie da, lub ja jeszcze nie umiem tego robić – to jest mój pierwszy skafander, kupiłem używany aby zobaczyć czy mi pasuje suchar – zrobiłem w nim kurs suchara i z 20 nurków w polskich wodach na głębokości do 30m. Zamek jest jeszcze szczelny, ale niedługo będzie do wymiany.
Automaty używała moja kobieta, ale ostatnio coś jej przeszło nurkowanie, wcześniej były używane w twinie oba 1 stopnie Scuba Tech.
Płetwy sprzedaję bo teraz mam jety a tych już nie używam, polecam – bdb płetwy na początek.
To na razie tyle. Preferuję odbiór osobisty – Wa-Wa Gocław w innym przypadku dojdą koszta wysyłki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum