Stopień nurkowy: MSD
Ilość nurkowań rocznie: 60 Pomógł: 27 razy Wiek: 50 Dołączył: 16 Wrz 2011 Posty: 986 Skąd: Łódź
Wysłany: 26-03-2013, 01:46
Prace nad mapkami trwają, przekroczyły nawet granice PL Rezultaty wkrótce!
Musze też przeprosić, że nie dotrzymałem obiecanych terminów, ale życie wyznaczyło mi inne obszary do mapowania odrobinę wcześniej, niż to było planowane.
PS.
Ponieważ jest to mój pierwszy post na forum, witam wszystkich serdecznie.
Czy masz też jakąś instrukcję/mapę dojazdu - tak żeby trafić w to miejsce nad jeziorem.
Czy jest to teren prywatny/publiczny? A jeżeli prywatny to jakie są warunki wstępu?
Oczywiście to pytania nie tylko do Dagmary ale też do wszystkich na forum, którzy mają wiedzę w tym temacie
W recepcji trzeba wziąć kluczyk (za 10 zł) do bramy i zapytać gdzie jest ta brama jeśli jesteś pierwszy raz
A tak poważnie to znajduje się ona po prawej stronie, jakieś 70 metrów dalej drogą od bramy przy recepcji.
Jak ją już sforsujesz to po 20 metrach skręt o 90 stopni w lewo, potem po następnych 20 metrach 90 stopni w prawo i 50 metrów prosto. Podjeżdżasz autem na mały parking pod samą bazę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum