Stopień nurkowy: AOWD+DEEP
Ilość nurkowań rocznie: 35
Wiek: 42 Dołączył: 19 Wrz 2010 Posty: 28 Skąd: okolice krakowa trzebinia
Wysłany: 21-04-2013, 20:58 Sprzedam lub zamienię Suchy CORTEX i zestaw do singla AGIR
Witam mam do sprzedania mój worek do singla. Sprzedaję ponieważ przesiadłem się na twina i zbieram na suchy . Do worka dokładam kompletną nową płytę stalową 2,2kg, uprząż (klamra urzywana reszta nowa ), adapter nowy, kompletem klamer stalowych do butli (trzy sztuki dwie na adapter, trzecia do balastu trumującego używane) i jako gratis dwa karabinki tłokowe dwustronne 90mm(A4 nowe). Jeśli ktoś lubi uprzęże typu komfort to dorzucę dodatkowe D-ringi piersiowe ze stoperami i oczywiście wąż tecline proflex 56cm w zestawie.
Szczegóły:
1.Worek AGIR-BROKK blackbird 36lbs 16kg- worek ma na koncie dokładnie 44 nurkowania z czego 14 w wodzie morskiej i nie ma na nim praktycznie żadnych śladów użytkowania. Jedyna oznaka to lekko przygięte remizki, ponieważ zawsze mocno skręcam zestaw z adapterem.
2. Płyta z uprzężą i adapterem to moja produkcja detale widać na zdjęciu, stal 304L polerowana elektrochemicznie z frezowanymi wszystkimi krawędziami co gwarantuje barak możliwości rozcięcia taśmy czy worka. Profil płyty wzorowany na „H” bez podgięć na dole.
Suchy skafander NDiver CORTEX trzyletni w zeszłym roku nie nurkowany przebieg ok 35 nurkowań stan 5+. Rozmiar męskie L rozmiar, stan powłoki i klejeń idealny, zamek stan bardzo dobry, manszety i kryza grube nie wytarte nie przycinane. Posiada duża kieszeń cargo na boku a nie z przodu uda co jest rzadkością w tym modelu. Ja mam stopę 26,5cm i w dwóch parach skarpet (cienka i gruba wełniana jest idealnie). Oznaki zużycia zmechacenie docieplenia kryzy szyjnej, wytarte oznaczenie rozmiaru buta W komplecie skafander, torba, wąż inflatora i kaptur rozm50 nie oryginalny. Jeśli chodzi o rozmiar to producent podaje, że jest on przeznaczony dla osoby o wzroście 183cm ale to tylko taki żarcik ja mam 180cm i używam ocieplacza 490 i skafander jest za mały mam problem z sięganiem do zaworów i ciągnę mnie nogawki oceniam, że przy tak grubym ocieplaczu będzie ok. przy 177cm ale w zasadzie powiem tak trzeba zmierzyć !!!
Cena za skafander 1600zł z przesyłką po mojej stronie i oczywiście cena do lekkiej negocjacji.
Cena za zestaw singlowy 1100zł z przesyłką po mojej stronie też do lekkiej negocjacji.
Całość chętnie wymienię na trylaminat w dobrym stanie nie wymagający wkładu, który będzie w moim rozmiarze. ( Wchodzi w grę nawet lekka dopłata z mojej strony)
W razie pytań proszę pisać lub dzwonić pozdrawiam Adam Korpała
Stopień nurkowy: AOWD+DEEP
Ilość nurkowań rocznie: 35
Wiek: 42 Dołączył: 19 Wrz 2010 Posty: 28 Skąd: okolice krakowa trzebinia
Wysłany: 21-05-2013, 21:55
Odświeżając temat:
Skafander cena 1200zł – Możliwe sprawdzenie skafandra w santi jeśli będzie cokolwiek nie tak pokrywam koszty naprawy. Jeśli wszystko jest ok. test szczelności po Twojej stronie.
Skrzydło cena 900zł
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum