no to już wszystko jasne , najpierw 2 treningi a potem BURaczenie (żart) to jeszcze te pytanko czy gdzieś umieszczacie swoje prace ,tak jak z pomiarów torpedowni (jakaś baza danych)..
Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 03-04-2013, 21:23
Marek Nedwidek napisał/a:
(jakaś baza danych)
Pytasz o owianą tajemnicą, a równocześnie słynną BURaczaną stronę...
ano jest jest - Seba ma do niej klucze .
Myślę, że po zgromadzeniu jakieś ilości materiału będzie ogólnodostępna.
_________________ Bądź dobrej myśli, bo po co być złej ?
S. Lem
no własnie o takiej bazie myślę od dawna ale żaden poszukiwacz czy nurek wrakowy nie chce się dzilic swoimi zbadanymi pozycjami ,
To powodzenia w działaniach na morzu
Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 03-04-2013, 21:28
ale żaden poszukiwacz czy nurek wrakowy nie chce się dzielić swoimi zbadanymi pozycjami
No to mamy nadzieję, że uda nam się zrobić całkowicie odwrotnie .
Trochę to trwa ale inaczej nie da rady.
_________________ Bądź dobrej myśli, bo po co być złej ?
S. Lem
Stopień nurkowy: jakis jest Pomógł: 2 razy Dołączył: 04 Gru 2011 Posty: 162 Skąd: ...
Wysłany: 04-04-2013, 21:16
no własnie o takiej bazie myślę od dawna ale żaden poszukiwacz czy nurek wrakowy nie chce się dzilic swoimi zbadanymi pozycjami ,
Marek, BUR to nie projekt poszukiwania " nowych" wraków.....A z dzieleniem się pozycjami to dobrze wiesz jak jest Szykuj lepiej łódkę bo czeka nas dużo pozycji do przeczesania
Marek, BUR to nie projekt poszukiwania " nowych" wraków.....A z dzieleniem się pozycjami to dobrze wiesz jak jest Szykuj lepiej łódkę bo czeka nas dużo pozycji do przeczesania
łódź się robi więc pozbędziemy się wszystkich problemów
Stopień nurkowy: nTmx, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 90
Stopień instruktorski: CMAS M2, DAN
Wysłany: 22-04-2013, 14:47
24-26 maj 2013 BUR Bałtyk
1. Piotr Berliński
2. Paweł Boruta
3. Adam Jaworski
4. Marek Dulewicz
5. Marek Spiżewski
6. Daria Boruta
7, Maciek Orłowski
8. Piotr Trębacz
9. Paweł Wiśniewski
10. Tomek Tatar
Stopień nurkowy: T1
Ilość nurkowań rocznie: 60
Ubezpieczenie: DAN Silver Sport Pomógł: 39 razy Wiek: 48 Dołączył: 31 Gru 2010 Posty: 2408 Skąd: Józefów k. W-wy
Wysłany: 17-05-2013, 23:07
15-16 czerwca BUR Bałtyk
1. NeCioR - Dariusz F.
2. MichCiu - Michał M.
3. Adam Jaworski
Stopień nurkowy: IANTD NTMX, GUE C1
Ubezpieczenie: DAN Sport Silver Pomógł: 3 razy Dołączył: 14 Paź 2009 Posty: 132 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 21-05-2013, 14:45
15-16 czerwca BUR Bałtyk
1. NeCioR - Dariusz F.
2. MichCiu - Michał M.
3. Adam Jaworski
4. Tomek Tatar
5. Daria Boruta
6. Maciek Orłowski
Stopień nurkowy: nTmx, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 90
Stopień instruktorski: CMAS M2, DAN
Wysłany: 23-05-2013, 14:21
Czy ten termin jest na pewno dwudniowy? Bo inne terminy bałtyckie były piątek-niedziela. O której godzinie zaczynają się i kończą zajęcia? Muszę zaplanować czas przejazdu, ew. noclegi i urlop.
Stopień nurkowy: T1
Ubezpieczenie: DAN Silver Sport Pomógł: 39 razy Wiek: 48 Dołączył: 31 Gru 2010 Posty: 2408 Skąd: Józefów k. W-wy
Wysłany: 23-05-2013, 14:34
Dzwoniłem kilka tygodni temu do Sebastiana w tej sprawie, powiedział że zajęcia są sobota od rana tylko chodzi o to, żeby ludzie już w piątek na wieczór się zjechali. Pytałem, bo na piątek cały od rana czy południa się nie mogłem stawić, więc mnie temat zainteresował. Mam nadzieję, że co do jego odpowiedzi to niczego nie pokręciłem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum