Cześć, robię porządki w szafie. Nowych właścicieli szukają:
1. Legendarne płetwy Scubapro Jet w komplecie z oryginalnymi sprężynami. Rozmiar pośredni czyli XX-Large. Płetwy nawet nie dotknęły wody, z gwarancją. Cena sklepowa 504 zł (moja 400 zł). Mogę sprzedać także bez sprężyn za 270 zł (wtedy paski gumowe do tych płetw gratis).
2. Manometr Suunto SM26/200 (moduł). Jeden z najmniejszych i najczęściej kupowanych manometrów zarówno przez nurków rekreacyjnych jak i technicznych. W komplecie wrzecionko (króciec) uszczelniający. Stan nowy. Cena w sklepie 235 zł (moja 160 zł).
3. Skafander mokry Mares Evolution Deluxe 5mm+5mm. Rozmiar nr 7 (wzrost 185-192 cm, waga 80-99 kg). Jeden z najlepszych na runku bo uszyty z 3 różnych rodzajów wysokiej jakości neoprenu dzięki czemu idealnie przylega do ciała. Dorzucam rękawiczki i buty (nr 46) z tej samej serii Trilastic. Pod wodą kilkanaście razy (tylko w jeziorach), stan bardzo dobry. Cena kompletu w sklepie ok. 1400 zł (moja 500 zł).
4. Pas balastowy Omer Sub (czarny, gumowy). Polecany nie tylko przez miłośników freedivingu, ale także sprzętowców. Dzięki temu, że jest gumowy nie rozciąga się pod wodą, a balast się nie przesuwa. Klamra ze stali nierdzewnej z wytłoczonym logo Omer Sub. Pod wodą dwa razy (tylko w jeziorach). Stan jak nowy. Cena w sklepie ok. 100 zł (moja 50 zł).
5. Wąż LP Apeks 70 cm (do automatu, czarny). W komplecie z 2 oryginalnymi usztywniaczami Apeks. Stan nowy. Cena w sklepie ok. 110 zł (moja 50 zł).
6. Wąż LP Northern Diver 83 cm (do suchego skafandra, czarny). Stan nowy. Cena w sklepie ok. 100 zł (moja 50 zł).
7. Pasek gumowy z obudową do Digitala 330 Uwatec/Scubapro. Opis zbędny. Pod wodą dwa razy (tylko w jeziorach). Stan nowy. Cena w sklepie ok. 65 zł (moja 30 zł).
8. Pasek gumowy z obudową do kompasu FS-1/FS-2 Uwatec/Scubapro. Pasuje do obu modeli. Stan nowy. Cena w sklepie ok. 60 zł (moja 30 zł).
Za wysyłkę każdej rzeczy prócz pianki wezmę tylko 10 zł. Za piankę, która w komplecie trochę waży 20 zł.
Jak coś was interesuje to nie zwlekajcie, bo ogłoszenie wystawiłem także na innych stronach w necie.
Pzdr
Cześć, robię porządki w szafie. Nowych właścicieli szukają:
1. Legendarne płetwy Scubapro Jet w komplecie z oryginalnymi sprężynami. Rozmiar pośredni czyli XX-Large. Płetwy nawet nie dotknęły wody, z gwarancją. Cena sklepowa 504 zł (moja 400 zł). Mogę sprzedać także bez sprężyn za 270 zł (wtedy paski gumowe do tych płetw gratis).
Pzdr
płetwy są made in Tajwan czy made in USA ? jak amerykańskie to wstępnie rezerwuję bez sprężyn
Stopień nurkowy: Fundamentals GUE
Ilość nurkowań rocznie: 50
Ubezpieczenie: DAN Sport Silver
Oznaczenie stage: Andy Pomógł: 5 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Lip 2010 Posty: 841 Skąd: Grodzisk Maz.
Wysłany: 28-05-2013, 18:42
a same sprężyny pójdą za ile?
_________________ ..." Więszość jest głupia, im większa większość tym głupsza. "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum