Stopień nurkowy: -)
Stopień instruktorski: OWSDI, MSDT Pomógł: 24 razy Wiek: 54 Dołączył: 02 Lut 2006 Posty: 1577 Skąd: Warszawa
Wysłany: 23-02-2013, 17:20 Dziewczęce fantazje - prośba o pomoc skierowana do Pań :)
Hej dziewczyny
Stanąłem przed zadaniem zaprojektowania płyty i wyściółki specjalnie dla Was.
Chodzi o system Ghost dla dziewczyn. Zmianie ulega delikatnie obrys płyty, ażury w płycie i haft na wyściółkach. O ile z obrysem już w zasadzie sobie poradziłem o tyle nie wiem jakiego typu motywy chciałybyście widzieć na swoim sprzęcie.
Pierwszą myślą może być złota rybka, rekinek czy syrenka ale osobiście uważam, że na sprzęcie do nurkowania motywy morsko-podwodne to może jednak przesada, takie masłomaślane. Zatem skierowałem się w kierunku tego, co dziewczyny dziergają sobie na własnych ciałach czyli kwiaty (np. bogaty lotos, róże...), "tribale", ale może serduszka, smoki, pieski, kotki, wilki, orły, tygrysy, węże, pająki, czaszki itd...
Nie chodzi o to co ja jestem w stanie wymienić.
Chodzi mi o wasze zdanie, wasze preferencje i skryte marzenia
Będę wdzięczny za każdą podpowiedź, zarówno "pozytywną" jak i "negatywną" (czyli np: "zapomnij o serduszkach, to dobre w przedszkolu").
Także istotne było by zaznaczenie czy chodzi o wasze osobiste marzenie czy piszecie ogólnie, "bo dziewczyny lubią takie rzeczy".
Puśćcie wodze fantazji Jeśli będą zbyt "osobiste, odważne czy kontrowersyjne" to chętnie pogadam o tym także na PW lub emailem
Stopień nurkowy: CCR HH
Ilość nurkowań rocznie: 100
Stopień instruktorski: MSDT
Wiek: 38 Dołączyła: 02 Kwi 2012 Posty: 174 Skąd: Warszawa
Wysłany: 23-02-2013, 17:33
Moje osobiste fantazje to zdecydowanie czaszki, czaszki i czaszki, a w drugiej kolejności węże i smoki
Czaszki mogą być w wersji osłodzonej, jak sugarskulls z meksykańskiego święta zmarłych.
Kwiatki, różyczki i serduszka za nic w świecie
Z bardziej kobiecych klimatów to fajnie mogłoby wyglądać coś w stylu pin up, ale przyznam szczerze, że tu nie mam konkretnego pomysłu...
_________________ Brak poczucia humoru nie zawsze jest dowodem powagi.
Stopień nurkowy: GUE FUND
Ubezpieczenie: DAN Pomógł: 2 razy Wiek: 49 Dołączył: 23 Sie 2009 Posty: 199 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 23-02-2013, 19:28
Tomku,
Edyta chciałaby mieć znak Yin i Yang. Planowałem zaprojektować jej to w cadzie abyś mógł wyciąć jej to w płycie, ale konstrukcja znaczku nie jest "stencilowa" więc by nie zadziałało.
Poza tym uważa, że kobiety są różne i często mają coś "swojego" z czym są związane sentymentalnie i chciałyby mieć przy sobie.
Może więc jakaś możliwość personalizacji?
Albo jakieś "okienko" z kilkoma wzorami do wyboru typu czaszka, yin&yang itp z możliwością podmianki na coś swojego typu zdjęcie dziecka czy ulubionego kota.
Nie wiem jak to kosztowo czy technicznie mogłoby wyglądać - po prostu rzucam pomysł.
Stopień nurkowy: P2 Pomogła: 1 raz Dołączyła: 27 Cze 2013 Posty: 24 Skąd: W-wa
Wysłany: 04-07-2013, 20:53
no żesz...na chwilę Was z oczu spuścić ..i nie dość że od razu w kierunku różowego to jeszcze z hello kitty
dobra...jak z hello kitty to przeboleję ten różowy a jak nie to inne kitty i nie będzie, że wzorek zastrzeżony
A smoki? Smoki nie są zastrzeżone
_________________ nie śpimy, nie ziewamy, nie gadamy...nurkujemy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum