Czy znajdzie się dobra dusza i pożyczy mi twinset w terminie 24.10 - 1.11 w okolicach Trójmiasta?
Przylatuję samolotem na fundy prowadzone przez Wojtka i wygląda na to, że wszelkie opcje transportu własnych butli są co najmniej niepraktyczne.
Mój partnur (Maciek) będzie jechał na Koparki z Gdańska i zaoferował, że odbierze i przywiezie.
Pływam na 2 x 14 kg, więc najchętniej taki bym pożyczył. Ale nie będę wybredny
Stopień nurkowy: AdvEAN
Ilość nurkowań rocznie: 41
Oznaczenie stage: PTJA Pomógł: 51 razy Wiek: 53 Dołączył: 08 Paź 2011 Posty: 2707 Skąd: Łódź
Wysłany: 07-08-2013, 15:42
Jeśli możliwy będzie odbiór z i zwrot do Łodzi, to da się zrobić (a trasa chyba wiedzie tamtędy).
Butle mam 13,2kg (+ może być doczepione 4,2kg/5,2kg w v-weight-cie na dolnej śrubie - szczegóły balastu tutaj)
Stopień nurkowy: AdvEAN
Ilość nurkowań rocznie: 41
Oznaczenie stage: PTJA Pomógł: 51 razy Wiek: 53 Dołączył: 08 Paź 2011 Posty: 2707 Skąd: Łódź
Wysłany: 08-08-2013, 22:33
Krzysiek Niecko napisał/a:
jeśli będziesz w okolicach 3m potrzebował twina daj znać, nie powinno być problem ze zorganizowaniem takiego
tyż prowda. Ja swoje pierwsze nury z "bliźniakami" (przed i na warsztatach BUR zresztą) miałem na sprzęcie od Sebastiana i Tymka (Divespot).
(ale oczywiście moja propozycja aktualna)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum