Mam do sprzedania skuchy skafander Ocean Pro zakupiony kilka lat temu jako uzywany, w którym zrobiłem okolo 250 nurkowań. Pasuje na osobe o wzroscie ok. 175cm i wadze ok. 80kg - jest odrobine za długi wiec mysle ze bedzie pasowal tez na kogos troche wyzszego - oczywiscie zainteresowanym proponowalbym przymiarke.
Skafander to trilaminat, kolor czarny, zawory dodawczy i upustowy Si-Techa, wklejone pierscienie Si-Techa (łatwa i szybka wymiana manszet), kryzę lateksową i szelki. Skafaner ma dodatkowo doklejone duze i wygodne kieszenie Santi (wklejane przez Santi) z D-ringami do przypinania trzymanego w kieszeniach sprzetu i kieszonką na wetnotes.
Test szczelnosci wykonywany kilka dni temu pokazal, ze delikatnie przecieka zamek - trzeba zalozyc, ze w niedlugim czasie bedzie trzeba go wymienic (stad taka cena). Poza tym skafander jest szczelny.
Podejrzewam, ze zamek podcieka juz od jakiegos czasu (wychodzilem z wody z lekko wilgotnym ocieplaczem), co mnie ani troche nie przeszkadzalo w nurkowaniu, a test zrobilem z uwagi na decyzje o sprzedazy.
Przymiarka mozliwa jest po wczesniejszym umowieniu sie na Koparkach lub Zakrzowku w weekend, lub tez w dowolnym innym dniu w Katowicach lub Gliwicach.
Cena jaka mnie interesuje to około 1200 PLN + ewentualne koszty wysylki.
Wiecej informacji chetnie udziele mailem (robert.gruca[at]gmail.com), telefonicznie (502-485-745) lub przez PW. Zdjecia rowniez moge zrobic jak ktos bedzie zainteresowany.
Aktualnie skafander ma wstawiony P-Valve Yellow Diving - jesli potencjalny nabywca zdecydowalby sie za niego doplacic (do uzgodnienia), moge go zostawic, a w przeciwnym razie przeloze go do nowego skafandra a pozostaly otwor zostanie zaklejony.
Informacyjnie - wymiana zamka w Santi (na T-Zipa) to koszt okolo 800zl - sprawdzilem, bo rozwazalem sam taka wymiane, ale ostatecznie zdecydowalem sie kupic nowy skafander
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum