Stopień nurkowy: DPV Cave
Ilość nurkowań rocznie: 250
Stopień instruktorski: Intro to cave
Ubezpieczenie: DAN Pomógł: 5 razy Dołączył: 30 Sie 2010 Posty: 246 Skąd: Poznań/ Sardynia
Wysłany: 12-08-2012, 20:59 Linka do kołowrotka 3mm
Witam serdecznie
Czy ma ktoś może na stanie 200m linki do kołowrotka? Zwykły poliamid będzie perfekcyjny, ja niestety nie mogę znaleźć w przyzwoitej cenie wiecej niz kawałek 100m ;( Jeśli komuś poniewiera się duża szpula- proszę o kontakt.
Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 12-08-2012, 21:13
Zaatakuj forumowego Sea Monstera. Miał zawsze na bębnach - tyle, że cieńsza niż 3mm, bo to już kawał sznura.
_________________ Bądź dobrej myśli, bo po co być złej ?
S. Lem
Odświeżam temat linek.
Dla chętnych:
Znalazłem rewelacyjną, wytrzymałą, tonącą linkę poliestrową produkcji polskiej.
Kupiłem na wypróbowanie. Sprawdza się bardzo dobrze.
Dostępne kolory: biała, zielona, pomarańczowa.
Linka jest tonąca, sprawdziłem osobiście
Linka zielona i pomarańczowa są troszkę sztywniejsze od białej, są dodatkowo wzmocnione przeplotem dodatkowej kolorowej linki. Linki mają w środku dodatkowy rdzeń wzmacniający. Wykonanie super.
Na zdjęciach: stojące - 2 mm, leżąca - 3 mm
Dostępne linki:
2 mm - kolory: biała, zielona, pomarańczowa
3 mm - tylko biała
Jedna sztuka to szpulka 100m.
Ceny:
2 mm - zielona, pomarańczowa - 19 zł
2 mm - biała - 13 zł
3 mm - 29 zł
Linka może służyć jako eksporacyjna, prowadząca, do poręczowania itd.
Jak będą chętni to zamówimy większą ilość sztuk.
Nurasy,
Rozmawiałem dzisiaj z właścicielem firmy produkującej linki.
Namiary na firmę PPHU ARKANS : LINK
Telefon odbiera właściciel - Pan Piotr - bardzo konkretna i miła osoba.
Wystarczy powiedzieć, że jest się nurkiem, można powołać się na nurka Bartka ze Szczecina wtedy ceny będą takie jak podane.
Jeśli ktoś wynegocjuje niższe to jeszcze lepiej.
Linkę można zamówić dłuższą niż 100m. Z maszyny z bębna schodzi 800m linki na raz.
Jeśli ktoś ze Szczecina chce zamówić linkę to zbieram do soboty chętnych, w niedzielę zamawiam. Odbiór oczywiście osobisty. Koszty przesyłki rozłożą się na wszystkich nas zamawiających.
W innych przypadkach zamówień oczywiście jak pisałem wyżej - indywidualnie itd.
Stopień nurkowy: tmx
Ilość nurkowań rocznie: 100
Ubezpieczenie: dan Pomógł: 10 razy Dołączył: 13 Sie 2012 Posty: 399 Skąd: Stolyca
Wysłany: 17-10-2013, 14:58
ja zrozumiałem że 100m za ta kwotę ?
zdziebełek ty ogarnij zakupy dla okręgu Szczecina, ja zajmę się zamówieniami dla wawy.
zrobimy tak- proszę o wpisywanie i na co jest chętny, jak zbierze się lista, powiedzmy do końca przyszłego tygodnia (do 27 pażdz) i 28 wyśle zamówienie- dostawa może przyjść do mnie . w połowie tygodnia sprawdzę dostępność u producenta
(Diveproject ul Kutnowska 21a) i i odbiór osobisty albo mogę wysłać kurierem (mnie kurier kosztuje chyba 15zł za przesyłkę- nie tanio ale taka mam umowę )
a więc
1. Paweł Seweryniuk 1x zielona x 1x pomaranczowa
2. Dynar (już się nie wymigasz i będziesz musiał wpaść do nas) 2x biała 1x pomarańczowa
3
4
5
_________________ DiveProject-nurkujemy nawet w wodzie
Stopień nurkowy: AdvEAN
Ilość nurkowań rocznie: 41
Oznaczenie stage: PTJA Pomógł: 51 razy Wiek: 53 Dołączył: 08 Paź 2011 Posty: 2707 Skąd: Łódź
Wysłany: 17-10-2013, 21:06
Chłopaki na Forum Techniki Nurkowania już robią zapisy (wątek), więc pewnie, jakby połączyć to wszystko i zamówić hurtem, to łatwiej będzie się targować.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum