Stopień nurkowy: ISSF Instr.+ GUE Fun
Ubezpieczenie: DAN
Oznaczenie stage: WJK Pomógł: 7 razy Dołączył: 05 Mar 2011 Posty: 401 Skąd: Toruń, Warszawa
Wysłany: 13-11-2013, 16:44 ZESTAW OD SIDEMOUNTE
Witam
Mam do sprzedania kompletny zestaw do sidemounte skłądający się z:
- 2 x automaty I stopnie DST firmy Apeks ( obrotowe głowice )
- 2 x automaty II stopnie TX50 firmy Apeks ( jeden czerwony drugi czarny )
- komplet wszystkich niezbędnych węży ( lewe czerwone prawe czarne )
- manometr Halcyon
- kask AirWalk ( kompletny z wyściółką która jest wyjmowana )
- uprząż sidemounte firmy Eques
- komplet kafli z balastem ( 12 KG )
Dodatkowo dokładam pestki do automatów DST i kapturki do węży HP dla ułatwienia wpinaie/ wypinanie.
Informacja dodatkowa:
- uprząż jest w bardzo dobrym stanie. Wykonałem na niej ok. 100 nurkowań
- automaty noszą normalne ślady użytkowania ( ich stan wizualny oceniam na dobry + )
- jedna z puszek jest ciekawa gdyż jest w kolorze czerwonym ( to rzadkość )
- specjalnie pod tą puszkę były przygotowywane węże w firmie Miflex, także w kolorze
czerwonym
- automaty były serwisowane w lutym i marcu 2012 roku ( serwisant Wojciech Filip )
Wartość całego zestawu jest w granicach 6000 PLN. Mnie interesuje cena 4000 PLN.
Możemy się porozumieć w zakupie ratalnym.
Zdjęcia wysyłam mailem - jeśli ktoś jest zainteresowany.
Stopień nurkowy: Fundamentals GUE
Ilość nurkowań rocznie: 50
Ubezpieczenie: DAN Sport Silver
Oznaczenie stage: Andy Pomógł: 5 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Lip 2010 Posty: 841 Skąd: Grodzisk Maz.
Wysłany: 14-11-2013, 07:48
Wojtek
jakby Płotek nie zgarnął całych automatów to jestem chętny żeby się zając tx 50.
jednym minimum
Andy
_________________ ..." Więszość jest głupia, im większa większość tym głupsza. "
Stopień nurkowy: ISSF Instr.+ GUE Fun
Ubezpieczenie: DAN
Oznaczenie stage: WJK Pomógł: 7 razy Dołączył: 05 Mar 2011 Posty: 401 Skąd: Toruń, Warszawa
Wysłany: 18-11-2013, 09:27
Witam
Aktualizacja oferty - zestaw można kupić w cześciach:
- 1 x automaty I stopień DST firmy Apeks ( obrotowe głowice )+1 x automat II stopnie TX50 firmy Apeks ( czerwona puszka + czerwony waż BC + czerwony waż LP + czarny wąż HP 20 cm )
CENA 1400 PLN ( nakładka na waż BC w gratisie )
- 1 x automaty I stopień DST firmy Apeks ( obrotowe głowice )+1 x automat II stopnie TX50 firmy Apeks ( czarna puszka + czarny wąż LP 200 cm + czarny wąż BC 20 + czarny wąż HP20 cm )
CENA 1400 PLN ( nakładka na wąż BC w gratisie )
- uprząż sidemounte firmy Eques + kas do sidemounte w gratisie
CENA 1200 PLN
- komplet kafli balastowych ( 12 KG )
CENA 60 PLN
Informacja dodatkowa:
- uprząż jest w bardzo dobrym stanie. Wykonałem na niej ok. 100 nurkowań
- automaty noszą normalne ślady użytkowania ( ich stan wizualny oceniam na dobry + )
- jedna z puszek jest ciekawa gdyż jest w kolorze czerwonym ( to rzadkość )
- specjalnie pod tą puszkę były przygotowywane węże w firmie Miflex, także w kolorze
czerwonym
- automaty były serwisowane w lutym i marcu 2012 roku ( serwisant Wojciech Filip )
Zdjęcia wysyłam mailem - jeśli ktoś jest zainteresowany.
Pozdrawiam
Wojtek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum