Stopień nurkowy: CCR Diver
Stopień instruktorski: Trimix Instructor
Oznaczenie stage: JT Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Lip 2006 Posty: 271 Skąd: Warszawa
Wysłany: 03-11-2013, 17:20 Potrzebny transport podstawy pod przetłaczarkę
Hej
Od dłuższego czasu nie mam jak przewieźć podstawy pod moją przetłaczarkę z CN Dive Spot w Trójmieście do Warszawy.
Podstawa wygląda w przybliżeniu jak regał z dwoma półkami i ma wymiary około 180 cm długości, 160 cm wysokości, 60 cm szerokości i waży około 50 kg.
Gdyby ktoś jechał na tej trasie dużym autem to będę wdzięczny za pomoc. Proszę o kontakt najlepiej telefoniczny 601 31 85 31 lub mailowy jtrembowelski@gmail.com
Stopień nurkowy: OWD
Ilość nurkowań rocznie: 10 Pomógł: 1 raz Wiek: 49 Dołączył: 29 Sie 2010 Posty: 40 Skąd: Nowy Targ
Wysłany: 14-11-2013, 09:37
Przepraszam za opóźnienie, miałem urwanie głowy, paczka gabarytowa liczona jest ze wzoru: dłxszerxwys w cm, wynik dzielimy przez 6000 i wychodzi waga do zapłaty wyliczeniowa za 14.5. Koszt to 120zł plus opłata paliwowa 13,5% plus VAT. Pozdr. Jarek
Firma kurierska FEDEX Jestem do dyspozycji, jeśli się zdecydujesz, paczka musi być spakowana i zabezpieczona, najlepiej jak będzie na palecie, takiej jak euro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum