Stopień nurkowy: Adv. EANx
Stopień instruktorski: SDI/TDI
Oznaczenie stage: juras Pomógł: 1 raz Wiek: 45 Dołączył: 12 Lip 2012 Posty: 46 Skąd: Gdańsk/Pruszcz Gdański
Wysłany: 25-02-2014, 22:19
Jeśli tylko nic nie będzie kolidowało to i ja pisze się na maraton
_________________ Całe nasze życie to działanie i pasja. Unikając zaangażowania w działania
i pasje naszych czasów, ryzykujemy, że w ogóle nie zaznamy życia. Herodot
Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 26-02-2014, 14:18
Łukasz można, ale zauważ, że ekipa skłania się raczej do wersji "maraton" .
Jeżeli ostatecznie tak miałoby się stać, to spotkania robimy wieczorami, czyli po pracy.
Prawdę powiedziawszy pomysł na przyjazd do 3M na jeden, 2 godzinny wieczór wydaje mi się najmniej efektywny - co o tym sądzicie?
Choć oczywiście jednorazowe spotkanie przed sobotnimi nurami jest dobrym pomysłem .
_________________ Bądź dobrej myśli, bo po co być złej ?
S. Lem
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 02-03-2014, 10:38
Cześć Mirek.
MiroR napisał/a:
Czy coś już wiadomo na temat spotkań w 3M ?
Mamy miejsce i tematy (na razie tylko na moje spotkania, bo póki co nie zgłosił się nikt inny chcący działać z początkującymi nurkami, ale to pewnie kwestia czasu ).
Pozostaje ustalenie sposobu realizacji.
Maraton 2-3 wieczory pod rząd, czy jedno, jednodniowe spotkanie w 3 blokach tematycznych.
S. Lem
Stopień nurkowy: jakiś jest
Ilość nurkowań rocznie: 50
Wiek: 52 Dołączył: 27 Lis 2009 Posty: 17 Skąd: Człuchów pomorskie
Wysłany: 02-03-2014, 11:20
To może jedno spotkanie i trzy bloki tematyczne ,skoro maja to być spotkania dla nurków początkujących to może :
1. Technika: Pozycja czy trym - co wybrać? Czyli o stabilnej pozycji pod wodą.
2. Sprzęt : Wybieramy worek, płytę, uprząż i długości węży. Czy kalesony mają wpływ na kręcenie zaworami
a jak wystarczy czasu może jeszcze temat skafandry i ocieplacze.Pozdrawiam
Wojtek pozwoliłem sobie wykorzystać, tematy zaproponowane przez Ciebie na spotkania w Warszawie
Wysłany: 04-03-2014, 11:52
Wiesław Wójcik napisał/a:
Wojtek, a jaki system tobie bardziej pasuje.
Każdy .
To co należy wziąć pod uwagę to koszt dojazdu i pobytu.
S. Lem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum