Stopień nurkowy: IAND Adv.Rec.Tmx Pomógł: 1 raz Wiek: 39 Dołączył: 10 Paź 2006 Posty: 437 Skąd: Złocieniec/Szczecin
Wysłany: 03-05-2014, 10:40
Mój plastikowy też raz się pogiął poadczas transportu, ale nie pękł na szczęście. Odkształciłem go i trzyma do dziś. Niestety nie widziałem nigdzie na sprzedaż samego plastikowego pierścienia w PL.
Stopień nurkowy: Technical Cave Diver
Stopień instruktorski: SDI/IDF Instructor
Oznaczenie stage: STASZEK Pomógł: 19 razy Wiek: 39 Dołączył: 05 Sty 2008 Posty: 1017 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 03-05-2014, 11:42
Łukasz Błażejewicz napisał/a:
Mój plastikowy też raz się pogiął poadczas transportu, ale nie pękł na szczęście. Odkształciłem go i trzyma do dziś.
mój odkształcił się do takiego stopnia, że jest taka "biała" rysa. niestety próbowałem to prostować, ale dalej się gnie - naruszyła się struktura materiału... nie można dostać jednego pierścienia - dlatego też piszę na forum...
Stopień nurkowy: IAND Adv.Rec.Tmx Pomógł: 1 raz Wiek: 39 Dołączył: 10 Paź 2006 Posty: 437 Skąd: Złocieniec/Szczecin
Wysłany: 03-05-2014, 12:00
Rozumiem, że Twój padł na amen. Część zamienna nazywa się SiTech stiff ring.
U nas chyba nie dostępne, ale w UK można znaleźć np. tu i tu
Na Twoim miejscu zapytał bym głównego dystrybutora SiTech w Polsce, czyli Scubatech. Ponadto spróbuj wysłać zapytanie do lokalnych producentów suchych skafandrów.
Stopień nurkowy: Technical Cave Diver
Stopień instruktorski: SDI/IDF Instructor
Oznaczenie stage: STASZEK Pomógł: 19 razy Wiek: 39 Dołączył: 05 Sty 2008 Posty: 1017 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 03-05-2014, 12:28
Łukasz Błażejewicz napisał/a:
Rozumiem, że Twój padł na amen. Część zamienna nazywa się SiTech stiff ring.
U nas chyba nie dostępne, ale w UK można znaleźć np. tu i tu
Na Twoim miejscu zapytał bym głównego dystrybutora SiTech w Polsce, czyli Scubatech. Ponadto spróbuj wysłać zapytanie do lokalnych producentów suchych skafandrów.
ok dzięki popytam:) choć znając życie łatwiej będzie znaleźć u jakiegoś nurasa:P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum