Stopień nurkowy: M. S. D
Ilość nurkowań rocznie: 80
Wysłany: 17-06-2014, 00:35
Chłopaki bardzo mi przykro wasz tata był świetnym facetem bardzo pozytywnie nastawiony do życia był z was bardzo dumny, miał coś w swoim charakter że zawsze parl do przodu Miałem okazję zarazem zaszczyt poznać waszego tatę, będzie nam wszystkim bardzo brakować kolegi, super faceta jak i na nurka którego wszyscy patrzylismy z podziwem.
Wyrazy głębokiego współczucia dla całej rodziny, chłopaki wraz z mamą trzymajcie się ciepło.
Stopień nurkowy: IAND Adv.Rec.Tmx Pomógł: 1 raz Wiek: 39 Dołączył: 10 Paź 2006 Posty: 437 Skąd: Złocieniec/Szczecin
Wysłany: 17-06-2014, 11:23
Kuba też przeżyłem nagłą stratę taty w młodym wieku. Wiem, że w takim przypadku targają Tobą przeróżne myśli. Jedno co Ci mogę powiedzieć to trzymaj się i pamiętaj, że Twój tato zawsze chciał dla Ciebie jak najlepiej, dlatego nigdy się nie poddawaj, a pamięć o ojcu będzie dodawać Ci sił i mobilizacji do działania.
Stopień nurkowy: DM / Adv. NTX Pomógł: 1 raz Wiek: 45 Dołączył: 28 Mar 2014 Posty: 24 Skąd: Warszawa
Wysłany: 17-06-2014, 14:41
Takiej straty nic nie zrekompensuje, żadne słowa otuchy i pocieszenia nie pomogą. Myślę że w takiej sytuacji jedyne co można sobie próbować wytłumaczyć to, to że za każdym razem gdy wejdziecie do wody będzie przy Was przy każdym oddechu i machnięciu płetwą. Wyrazy głębokiego współczucia Panowie i trzymajcie się.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum