Stopień nurkowy: T1
Ilość nurkowań rocznie: 60
Ubezpieczenie: DAN Silver Sport Pomógł: 39 razy Wiek: 48 Dołączył: 31 Gru 2010 Posty: 2408 Skąd: Józefów k. W-wy
Wysłany: 18-06-2014, 03:10
Ciekawe, gdzie Kierepka przeniesie samolot? A może sprzeda go złomiarzom, żeby odzyskać część finansowego wkładu?
Stopień nurkowy: nTMX
Ilość nurkowań rocznie: 99
Ubezpieczenie: DAN Silver
Oznaczenie stage: MaRkY Pomógł: 2 razy Wiek: 42 Dołączył: 09 Sty 2012 Posty: 317 Skąd: Łódź
Wysłany: 18-06-2014, 08:55
jak tak to czytam to mi się chce
Jestem pasjonatem nurkiem ale i przedsiębiorcą.
Mirek Kierepka zawsze dla mnie swoje miał za uszami.
Za Jego wkład trzeba grzecznie podziękować.
Ludzie z natury nie lubią zmian bo się boją.
Pewien etap jest już zamknięty, skupmy się na przyszłości.
Nowy właściciel daje nam możliwość konsultacji wykorzystajmy to nawet na tym forum.
Tylko bez wrzutek znając Wasze możliwości "jaki to Ty nowy jesteś BE bo Kierepkę wyrzuciłeś..."
Skoro zostało wydane oświadczenie trzeba stworzyć platformę wymiany informacji chyba, że to tylko pic na wodę i teren zostanie sprzedany developerowi...
_________________ Ocena Ryzyka dla Nurków
Szkolenia BHP dla Nurków
Audyty BHP Prac Podwodnych
www.activebhp.pl
Stopień nurkowy: T1
Ilość nurkowań rocznie: 60
Ubezpieczenie: DAN Silver Sport Pomógł: 39 razy Wiek: 48 Dołączył: 31 Gru 2010 Posty: 2408 Skąd: Józefów k. W-wy
Wysłany: 18-06-2014, 09:11
Marek - to się dzieje. Możesz się swobodnie wypowiedzieć tutaj:
Stopień nurkowy: aowd
Ilość nurkowań rocznie: 30
Ubezpieczenie: DAN Pomógł: 4 razy Dołączył: 29 Maj 2012 Posty: 90 Skąd: Dolny śląsk
Wysłany: 29-06-2014, 14:19
A tu kwiatek w podzięce obrońcom Orki
Cytat:
Mirek Kierepka - Orka
24 czerwca 2014 w 23:12 Zaloguj się, aby móc odpowiedzieć
Szanowni Dyskutanci, Ja też Was bardzo kocham. Sulej na wszystko wam pozwoli ,psa i baby nie będzie, wszystko będzie super a ja WAS mam w d….e.
Baza przywrócona do formy zastanej. Myślę, że więcej się nie spotkamy i z tego Cieszę się najbardziej, a szczególnie tych kłamców i oszczerców co zamiast podzękować za 15 letnie promowanie tego prowincjonalnego grajdoła rzucają same kłamstwa i kalumnie. Jest to mól pierwszy i ostatni post w tej sprawie i więcej z półmuzgami pisał nie będę. Pozdrawiam drogie kundelki – konsajcie dalej. Bez szacunku
Stopień nurkowy: bubblemaker;)
Wysłany: 29-06-2014, 22:33
No cóż... pożegnał się zaiste w "wielkim" stylu. Z całej dyskusji wynika że kierował te słowa chyba bardziej do mieszkańców Jaworzna którzy rozpaczali że nie mogli spacerować po jego "bazie" niż do nurków. Nie zmienia to jednak chamskiego i ordynarnego przekazu jego wypowiedzi. Jestem mocno początkujący, na Koparkach nigdy nie byłem, liczę że uda mi się to niedługo i w sumie po takiej wypowiedzi cieszę się że nie spotkam tam psa, baby i Pana Kierepki.
PS. Najbardziej żal ryb które podobno mocno ucierpiały na całym "przywracaniu do stanu pierwotnego", rozumiem kłótnie i żale ludzi ale co komu te ryby winne?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum