Stopień nurkowy: nTMX, Cave, GUE FT
Ilość nurkowań rocznie: 60 Pomógł: 9 razy Wiek: 57 Dołączył: 26 Wrz 2011 Posty: 1040 Skąd: Łódź
Wysłany: 23-06-2014, 12:53 Sprzedam Nurkowóz
Po mału dojrzewam do sprzedaży mojego nurkowozu. Niedługo wrzucę go na jakieś allegro, ale najpierw tutaj. Dobrze by było żeby zachował pierwotną funkcję, a nie woził komuś grabie. NIe zasłużył na takie poniżanie .
Ford Ranger, 2007, 2,5tdi, kupiony w Polsce, 170.000. całkowicie sprawny, nowa dwumasa. Olej - 1,5l na 15.000 (czyli nie zużywa). Załadować można na niego 1 tonę ( coś koło 30 twinów ).
Skóra, klimatyzacja, 5 msc, pokrywa paki (łatwa do zdjęcia w 3 minuty). Kiepsko z oponami ( dwa komplety ale w kolejnym sezonie do wymiany).
Idealny samochód wyprawowy. Nie ma żadnych pułapek dot. stanu technicznego.
Sprzedaję wyłącznie dla pieniędzy, ale i chytry nie jestem . Trochę nie chce mi się chodzić koło sprzedawania więc jeżeli ktoś faktycznie chce kupić takie auto to bez problemu się porozumiemy.
Jest teraz bez rur ale jeśli ktoś lubi to są do założenia. Kangury wtedy niestraszne.
Zarejestrowany jako ciężarowy, faktura VAT, cena na poziomie 37000 brutto.
Zdjęcia mailem ( limit zał na tym forum przekroczony). Ew. zainteresowanych proszę o kontakt na priv.
Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 23-06-2014, 13:21
Piotr Głoskowski napisał/a:
Zdjęcia mailem ( limit zał na tym forum przekroczony).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum