Stopień nurkowy: GUE T1 Pomógł: 27 razy Wiek: 42 Dołączył: 08 Cze 2010 Posty: 965 Skąd: Warszawa
Wysłany: 10-07-2014, 14:09
Wojtku,
Dla pewności:
- czy muszą sprzedać się wszystkie worki (20 sztuk), żeby oferta doszła do skutku?
- możesz szerzej wyjaśnić "Gwarancja nie obejmuje uszkodzeń mechanicznych oraz przeróbek."? O ile uszkodzenia mechaniczne są oczywiste to czy odcięcie "dyndadła", skrócenie rury od inflatora czy dodanie nowych otworów powoduje utratę gwarancji?
Stopień nurkowy: P3
Ilość nurkowań rocznie: 60
Ubezpieczenie: DAN
Wysłany: 10-07-2014, 20:35
Hej
Pytanie do estetów
Jak ten worek (kolor) będzie prezentował się z żółtym twinem ? (bo z białym będzie ładnie współgrał na pewno )
Ps. Sorry za off top ale mam ciężki orzech do zgryzienia
Wojtek A. Filip Site Admin Autor Programu Świadome Nurkowanie
Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 11-07-2014, 02:20
bpiotrek napisał/a:
- czy muszą sprzedać się wszystkie worki (20 sztuk), żeby oferta doszła do skutku?
Tak, ale jak to zwykle bywa na koniec wszyscy chcą zdążyć.
Oprócz forumowych mam jeszcze bodaj 5 zamówień, więc pewnie nie będzie kłopotu z domknięciem akcji.
Obietnica jest taka, że każdy Użytkownik naszego forum na 100% kupi worek w tej akcji .
bpiotrek napisał/a:
możesz szerzej wyjaśnić "Gwarancja nie obejmuje uszkodzeń mechanicznych oraz przeróbek."? O ile uszkodzenia mechaniczne są oczywiste to czy odcięcie "dyndadła", skrócenie rury od inflatora czy dodanie nowych otworów powoduje utratę gwarancji?
Nie tyle jej utratę, co brak możliwości skorzystania z niej w sytuacji, kiedy dołożysz sobie gumki kompensacyjne, a wiercąc na nie otwory przedziurawisz pęcherz .
Znając niezwykle pozytywne podejście TecLine do rozpatrywania napraw gwarancyjnych i jakość materiałów zastosowanych do wyrobu worka, śpię spokojnie.
Piotrek, jeżeli używając DxxSE zrobisz mu jakąś krzywdę będę nie tylko zdziwiony, ale pomogę w jak najszybszej naprawie.
Ciekaw jestem jak wyglądają Wasze (używane) od kilku lat worki?
_________________ Bądź dobrej myśli, bo po co być złej ?
S. Lem
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 13-07-2014, 11:50
menyy napisał/a:
Jak ten worek (kolor) będzie prezentował się z żółtym twinem ?
Jakoś tak...
S. Lem
Stopień nurkowy: GUE T1 Pomógł: 27 razy Wiek: 42 Dołączył: 08 Cze 2010 Posty: 965 Skąd: Warszawa
Wysłany: 13-07-2014, 20:12
Dziękuję Wojtku.
Wszystkie kwestie jasne, na zakupy marsz!
Wysłany: 13-07-2014, 20:21
bpiotrek napisał/a:
na zakupy marsz
Pewny jesteś?
...a z tymi tulipanami się pogodziłeś?
S. Lem
Wysłany: 13-07-2014, 21:01
Kompozycja tulipanowa może nie posiadać tajnego certyfikatu Pana DIRa choć kolorystycznie nawiązuje do samych twardzieli np. Hells Angels
Na szczęście nie mam żółtego twina
Wobec tego czerwony worek z białymi butlami będzie wyglądał patriotycznie i tej wersji będę się trzymał
Wysłany: 13-07-2014, 21:28
bpiotrek napisał/a:
czerwony worek z białymi butlami będzie wyglądał patriotycznie i tej wersji będę się trzymał
Na dodatek białe napisy na worku - no Panie, masz rację, będzie wersja "PL"
S. Lem
Wysłany: 14-07-2014, 14:06
Do końca akcji pozostało 6 dni.
Dostępnych jest jeszcze 8 worków - chętnych zapraszam na www.divetrek-pro.com .
Wojtek
S. Lem
W moim wypadku po ponad 4latach zero nieszczelności, zero zacięć inflatora. Sprzęt używany raczej ostro, chociaż głównie w słodkiej wodzie.
_________________ Daniel Kowalski 668 016 570 / 600 439 472
Wysłany: 14-07-2014, 21:22
Daniel - dziękuję za informację.
Jedyny znany mi kłopot to właśnie niedokładnie pracujący inflator. Producent inflatorów opisał je kiedyś jako bezobsługowe, co szybko się przyjęło, a z biegiem czasu okazało się, że użytkownicy potraktowali taki opis jako: "inflator, którego nie trzeba serwisować" - no i pojawiły się kłopoty...
Daniel, możesz załadować zdjęcie powłoki? Czy kolor mocno wypłowiał?
W jakiej wodzie (słona, słodka, inny kwas ) najczęściej nurkujesz? Czy worek jest często wystawiony na słońce?
Pozdrawiam,
Wojtek
S. Lem
Stopień nurkowy: ISSF Instr.+ GUE Fun
Ubezpieczenie: DAN
Oznaczenie stage: WJK Pomógł: 7 razy Dołączył: 05 Mar 2011 Posty: 401 Skąd: Toruń, Warszawa
Wysłany: 14-07-2014, 21:54
KowiKowi1979 napisał/a:
Wojtek Filip napisał/a:
Witam
Mój worek kupiłem zaraz po tym jak pojawił się na rynku a więc nurkuję w nim już prawie 4 lata. Worek przeżył nurkowania w wodach słodkich i słonych. Powłoka nie wypłowiała. Napisy wskazują na to, że worek jest użytkowany. Inflator działa poprawnie - serwisuję go zazwyczaj raz do roku. Worek pracuje z twinami 2x12L i działał z jednym stage 11,1L; dwoma stage 11,1L i zestawem 11,1L + 7L. Nie miałem jak dotychczas problemów z workiem i w zespole z którym nurkuję w zasadzie wszyscy użytkujemy SE22. Od kolegów nie słyszałem także aby ich worki odmówiły posłuszeństwa czy były z nimi problemy.
Mam nadzieję, że opis pomoże w podjęciu decyzji dla tych którzy zastanawiają się jaki worek wybrać ?
Pozdrawiam
Wojtek
Stopień nurkowy: ARTmx
Ilość nurkowań rocznie: 40
Ubezpieczenie: DAN Pomógł: 28 razy Wiek: 49 Dołączył: 18 Mar 2008 Posty: 2766 Skąd: w-wa
Wysłany: 16-07-2014, 11:01
1. bpiotrek
2. Monika
3. Mat
4. Grzegorz Strzelec
5. Wojtek Filip
6. Błażej Kabziński
7. grol
8. Marcin Boguś
9.Chrystian Przybylski
10. Przemek Maliszewski
11. Karolina Jacobsson
12. Tomek Kalbarczyk
13. Urszula Żółtak
14. tomek Płociński
_________________ Pozdrav
"And remember; any diver can abort any dive at any time for any reason."
Moja strona www.podlustremwody.pl
Wysłany: 17-07-2014, 00:15
Do końca akcji pozostały niespełna 4 dni i... 4 ostatnie worki .
S. Lem
Wysłany: 18-07-2014, 10:01
Mamy 3 ostatnie worki.
Akcja kończy się w niedzielę w nocy - jeżeli ktoś wyjeżdża na weekend, a chce kupić "Red'a", proponuję załatwić sprawę jeszcze dzisiaj.
Udanego weekendu,
Wojtek
S. Lem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum