Stopień nurkowy: GUE T1 Pomógł: 27 razy Wiek: 42 Dołączył: 08 Cze 2010 Posty: 965 Skąd: Warszawa
Wysłany: 10-07-2014, 14:09
Wojtku,
Dla pewności:
- czy muszą sprzedać się wszystkie worki (20 sztuk), żeby oferta doszła do skutku?
- możesz szerzej wyjaśnić "Gwarancja nie obejmuje uszkodzeń mechanicznych oraz przeróbek."? O ile uszkodzenia mechaniczne są oczywiste to czy odcięcie "dyndadła", skrócenie rury od inflatora czy dodanie nowych otworów powoduje utratę gwarancji?
Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 11-07-2014, 02:20
bpiotrek napisał/a:
- czy muszą sprzedać się wszystkie worki (20 sztuk), żeby oferta doszła do skutku?
Tak, ale jak to zwykle bywa na koniec wszyscy chcą zdążyć.
Oprócz forumowych mam jeszcze bodaj 5 zamówień, więc pewnie nie będzie kłopotu z domknięciem akcji.
Obietnica jest taka, że każdy Użytkownik naszego forum na 100% kupi worek w tej akcji .
bpiotrek napisał/a:
możesz szerzej wyjaśnić "Gwarancja nie obejmuje uszkodzeń mechanicznych oraz przeróbek."? O ile uszkodzenia mechaniczne są oczywiste to czy odcięcie "dyndadła", skrócenie rury od inflatora czy dodanie nowych otworów powoduje utratę gwarancji?
Nie tyle jej utratę, co brak możliwości skorzystania z niej w sytuacji, kiedy dołożysz sobie gumki kompensacyjne, a wiercąc na nie otwory przedziurawisz pęcherz .
Znając niezwykle pozytywne podejście TecLine do rozpatrywania napraw gwarancyjnych i jakość materiałów zastosowanych do wyrobu worka, śpię spokojnie.
Piotrek, jeżeli używając DxxSE zrobisz mu jakąś krzywdę będę nie tylko zdziwiony, ale pomogę w jak najszybszej naprawie.
Ciekaw jestem jak wyglądają Wasze (używane) od kilku lat worki?
_________________ Bądź dobrej myśli, bo po co być złej ?
S. Lem
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 13-07-2014, 11:50
menyy napisał/a:
Jak ten worek (kolor) będzie prezentował się z żółtym twinem ?
Jakoś tak...
S. Lem
Wysłany: 13-07-2014, 20:21
bpiotrek napisał/a:
na zakupy marsz
Pewny jesteś?
...a z tymi tulipanami się pogodziłeś?
S. Lem
Wysłany: 13-07-2014, 21:28
bpiotrek napisał/a:
czerwony worek z białymi butlami będzie wyglądał patriotycznie i tej wersji będę się trzymał
Na dodatek białe napisy na worku - no Panie, masz rację, będzie wersja "PL"
S. Lem
Wysłany: 14-07-2014, 14:06
Do końca akcji pozostało 6 dni.
Dostępnych jest jeszcze 8 worków - chętnych zapraszam na www.divetrek-pro.com .
Wojtek
S. Lem
Wysłany: 14-07-2014, 21:22
Daniel - dziękuję za informację.
Jedyny znany mi kłopot to właśnie niedokładnie pracujący inflator. Producent inflatorów opisał je kiedyś jako bezobsługowe, co szybko się przyjęło, a z biegiem czasu okazało się, że użytkownicy potraktowali taki opis jako: "inflator, którego nie trzeba serwisować" - no i pojawiły się kłopoty...
Daniel, możesz załadować zdjęcie powłoki? Czy kolor mocno wypłowiał?
W jakiej wodzie (słona, słodka, inny kwas ) najczęściej nurkujesz? Czy worek jest często wystawiony na słońce?
Pozdrawiam,
Wojtek
S. Lem
Stopień nurkowy: ISSF Instr.+ GUE Fun
Ubezpieczenie: DAN
Oznaczenie stage: WJK Pomógł: 7 razy Dołączył: 05 Mar 2011 Posty: 401 Skąd: Toruń, Warszawa
Wysłany: 14-07-2014, 21:54
KowiKowi1979 napisał/a:
Wojtek Filip napisał/a:
Ciekaw jestem jak wyglądają Wasze (używane) od kilku lat worki?
Witam
Mój worek kupiłem zaraz po tym jak pojawił się na rynku a więc nurkuję w nim już prawie 4 lata. Worek przeżył nurkowania w wodach słodkich i słonych. Powłoka nie wypłowiała. Napisy wskazują na to, że worek jest użytkowany. Inflator działa poprawnie - serwisuję go zazwyczaj raz do roku. Worek pracuje z twinami 2x12L i działał z jednym stage 11,1L; dwoma stage 11,1L i zestawem 11,1L + 7L. Nie miałem jak dotychczas problemów z workiem i w zespole z którym nurkuję w zasadzie wszyscy użytkujemy SE22. Od kolegów nie słyszałem także aby ich worki odmówiły posłuszeństwa czy były z nimi problemy.
Mam nadzieję, że opis pomoże w podjęciu decyzji dla tych którzy zastanawiają się jaki worek wybrać ?
Pozdrawiam
Wojtek
Wysłany: 17-07-2014, 00:15
Do końca akcji pozostały niespełna 4 dni i... 4 ostatnie worki .
S. Lem
Wysłany: 18-07-2014, 10:01
Mamy 3 ostatnie worki.
Akcja kończy się w niedzielę w nocy - jeżeli ktoś wyjeżdża na weekend, a chce kupić "Red'a", proponuję załatwić sprawę jeszcze dzisiaj.
Udanego weekendu,
Wojtek
S. Lem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum