Cześć,
wygląda na to, że zaglądnę tam do was w niedzielę jeśli można oczywiście?
Tak się złożyło, że będę w niedalekiej okolicy w piątek i sobotę, więc czemu nie zanurzyć się w miłym towarzystwie
Może nawet na ognisko bym w sobotę zawitał, ale nie wiem jak tam ze spaniem?
wygląda na to, że zaglądnę tam do was w niedzielę jeśli można oczywiście?
No no no...no to się zbierze spora grupka Zapraszam
boozy napisał/a:
Z tego co wiem, to ja z kolegą + Rossol mamy pokój 4-osobowy. Jeżeli organizator, ani Rossol nie widzi problemu to miejsce się znajdzie Smile
Rossol? Przyjmiesz kolegę nurka na pokój? Jesli tak to mamy sprawę załatwioną. Zgłoszę tylko że do waszego pokoju dołączy KrzyHo, aby położyć mydełko na poduszce
Cytat:
Kolejna "nowość": o ile nikt nie wyciągnie go z przesyłki, to na miejscu będzie super tajny skafander suchy SANTI - tzw. "kratka"
Ciągle nie - dostawa z Włoch miała być na... potem na... wreszcie ostatecznie na... i wszystko wskazuje na to, że będzie na... czerwiec.
Dam znać jak będę je miał.
Na razie dysponuję jedną parą w rozmiarze 43 przyspawaną do tajnego skafandra do wglądu na testach .
Wysłany: 15-05-2008, 15:07
Dorota i Wojtek napisał/a:
agresto napisał/a:
Wojtku a czy masz te botki na miejscu w w-wie?
Ciągle nie - dostawa z Włoch miała być na... potem na... wreszcie ostatecznie na... i wszystko wskazuje na to, że będzie na... czerwiec.
Dam znać jak będę je miał.
Na razie dysponuję jedną parą w rozmiarze 43 przyspawaną do tajnego skafandra do wglądu na testach .
Ano właśnie.... naobiecują, naobiecują, nacudują, ładne pokażą, a potem.... frustruj sie człowieku czekając na dostawę.....
Rossol? Przyjmiesz kolegę nurka na pokój? Jesli tak to mamy sprawę załatwioną. Zgłoszę tylko że do waszego pokoju dołączy KrzyHo, aby położyć mydełko na poduszce
nie widzę przeszkód ;
jak mawiał ślepy koń na Długiej Pardubickiej.Czy jakoś tak
Dziś moja żona zobaczyła błąd, który pojawił się w WB.
Powinno być miejscowość Długie, jezioro Lipie. Trochę się namieszało ze względu, że początkowo miało być suche spotkanie w Strzelcach Krajeńskich.
Spotykamy się o 10:00 w na terenie ośrodka CADET na końcu plaży, z prawej strony, no chyba że ktoś ma zamówione śniadanie, które jest o 8:30.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum