Stopień nurkowy: OWD, SS, SM
Wysłany: 19-03-2015, 11:40 Księgarnia internetowa
Cześć!
Chciałem kupić książkę z zagranicy:
Side Mount Profiles by Jill Heinerth (Author), Brian Kakuk (Author) - amazon ~50$
Czy ktoś z was może podzielić się wiedzą, gdzie można takie zagraniczne książki kupić po niższych cenach niż na amazonie, oraz taką, z której przesyłka do Polski nie jest wysoka.
Przyznaję się, że nie kupowałem nic z amazonu, ale widzę, że International standard do 1lb. to kolejne + 17$
Prosze więc nie gryźć niedoświadczonego
A może ktoś jest w Stanach, wraca niedługo i mógłby mi pomóc w zakupie tej książki?
Pozdrowionka!
Stopień nurkowy: T2
Stopień instruktorski: IT Pomógł: 6 razy Wiek: 49 Dołączył: 23 Cze 2008 Posty: 521 Skąd: Warszawa
Wysłany: 19-03-2015, 11:48
Bartek Korzeniewski napisał/a:
Side Mount Profiles by Jill Heinerth (Author), Brian Kakuk (Author) - amazon ~50$
Czy ktoś z was może podzielić się wiedzą, gdzie można takie zagraniczne książki kupić po niższych cenach niż na amazonie, oraz taką, z której przesyłka do Polski nie jest wysoka.
Często daną książkę można kupić nie tylko na amazon.com (USA), ale na amazon.co.uk (UK) - koszt przesyłki może być znacznie niższy...
Ale często cena w GBP jest na tyle wyższa od USD, że w ostatecznym rozrachunku nie warto.
Stopień nurkowy: OWD, SS, SM
Wysłany: 19-03-2015, 11:54
O żeś skusił Chętnie umówię się i zerknę we wnętrze tej książki. W sumie 150 stron, więc założyłem, że jest bogata w treść. Skontatktuję się jeszcze bo na razie ogarniam się po przeprowadzce.
W każdym razie dzięki!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum