Stopień nurkowy: PSAI TMX III
Ilość nurkowań rocznie: 50
Ubezpieczenie: DAN Sport Silver
Oznaczenie stage: marooha Pomógł: 2 razy Wiek: 52 Dołączył: 12 Lip 2012 Posty: 17 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 28-08-2015, 14:42 Re: Czy ktoś dysponuje płetwami TUSA SF-6/ TUSA SF 9900/7700
Katarzyna Hallada napisał/a:
Bardziej zależy mi na tym drugim modelu, nie muszę wypożyczać, wystarczy mi opinia właściciela Z góry dziękuję za pomoc!
Mam płetwy SF-6, ale ostatnio wbijałem się w piankę ze 3-4 lata temu więc dawno ich nie używałem. Z tego co pamiętam nie miałem żadnych zastrzeżeń (oczywiście przy nurkowaniu w piance). Zdejmowanie i wkładanie bez problemów ( o ile dobrze pamiętam płetwy nie tonęły a utrzymywały się na powierzchni), wydajność też w normie.
Oczywiście to jest moja subiektywna ocena ale zanim przesiadłem się na suchy skafander to płetwy te były użytkowane bardzo intensywnie ( a nawet przez pewien czas z suchaczem) i nie pamiętam aby coś w nich mi przeszkadzało.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum