Cześć.
Czy możecie polecić dobre serwisy sprzętu w Trójmieście? Nie chodzi o miejsca z największą popularnością i przerobem, tylko o miejsca, gdzie serwis będzie wykonany z dużą starannością. Mogą być różne miejsca w zależności od sprzętu do przeserwisowania.
Skafander Santi
Twinset
Butle Luxfer - 3 sztuki
Automaty Apeks - 4 sztuki
Stopień nurkowy: Fundamentals GUE
Ilość nurkowań rocznie: 50
Ubezpieczenie: DAN Sport Silver
Oznaczenie stage: Andy Pomógł: 5 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Lip 2010 Posty: 841 Skąd: Grodzisk Maz.
Wysłany: 15-08-2016, 17:18
Skafander to chyba sam wiesz...
Reszta to ja proponuje flaszki lokalnie a automaty wyslij Wojtkowi kurier weźmie kurier przywiezie. Dobrze fachowo i z klasa
Chcialoby się powiedzieć jak Wojtek zrobi serwis to nie ma ch..a we wsi
_________________ ..." Więszość jest głupia, im większa większość tym głupsza. "
Stopień nurkowy: CMAS P2
Ilość nurkowań rocznie: 100
Ubezpieczenie: ZUS Pomógł: 4 razy Wiek: 54 Dołączył: 04 Gru 2007 Posty: 176 Skąd: Gdynia
Wysłany: 22-08-2016, 20:57
twina i stage - proponuje zadzwonić do CN Piórewicz w Gdyni i zapytać. Jakiś czas temu serwisowałem swojego i nie narzekam. Porozmawiaj z Mirkiem - sprawna i fachowa obsługa.
W Gdańsku masz jeszcze np. CN Tryton (zaraz za budynkiem CH Manhattan), ale skoro jesteś z Gdańska to chyba ich znasz.
Stopień nurkowy: Fundamentals GUE
Ilość nurkowań rocznie: 50
Ubezpieczenie: DAN Sport Silver
Oznaczenie stage: Andy Pomógł: 5 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Lip 2010 Posty: 841 Skąd: Grodzisk Maz.
Wysłany: 24-08-2016, 10:51
Wręcz cudownie Santi jest mocno obłożone i dlatego ciężko złapać Jacka
Spróbuj przez angielskie menu:)
_________________ ..." Więszość jest głupia, im większa większość tym głupsza. "
Cześć. Chciałem odświeżyć temat. Jak długo czekaliście na serwis skafandra w Santi? W moim przypadku leci trzeci tydzień. Instalacja pierścieni plus łatki. Kontakt raczej szczątkowy i mocno zagadkowo.
Stopień nurkowy: T1, tmx, cave, dpv
Stopień instruktorski: IANTD
Ubezpieczenie: DAN Pomógł: 10 razy Wiek: 42 Dołączył: 06 Wrz 2010 Posty: 203 Skąd: gdańsk
Wysłany: 13-09-2016, 19:44
wg. informacji na stronie Santi : klik między 7 a 30 dni i z tego co wiem to oni liczą tylko dni robocze
ale realnie (z własnego oświadczenia) wymiana zamka + łatki to jakieś 2 tygodnie
wymiana zamka
montaż kieszeni prawej lub lewej
wymiana kryzy szyjnej neoprenowej
wymiana butów na flexsole
wymiana butów na standardowe neoprenowej, wymiana butów na skarpety
wymiana flexsoli na buty
wymiana skarpet na buty
montaż kaptura neoprenowego
przyklejenie do 10 łatek
3. Do 30 dni – serwis skomplikowany
wymiana butów wymagająca przeróbki krawieckiej
wymiana skarpet, flexsoli wymagająca przeróbki krawieckiej
serwisy składające się z więcej niż 3 powyższych operacji serwisowych łącznie
przyklejenie kilkunastu łatek
różnego rodzaju przeróbki takie jak: zwężenia, poszerzenia, skracanie, wydłużanie
serwisy do wyjaśnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum