Stopień nurkowy: AOWD
Wysłany: 16-05-2017, 17:52 Cały szpej pod młotek
Cześć,
Jakiś czas temu z różnych przyczyn zaprzestałem moczenia się a wcześniej za bardzo się nie rozkręciłem... Myślałem że wróce ale po blisko dwóch latach nienurkowania i przy okazji przeprowadzki postanowiłem zrobić porządek - podjąłem męską decyzję i sprzedaję wszystko co mam... ;-(, więc po kolei:
- kompuer Suunto D6i zestaw zawierający komputer, przedłużkę paska, kabel do PC, nadajnik pudełka itp - komputer niewiele używany - niby 68 nurków i 20 freediving ale tak naprawdę to mniej bo tu są też zabawy basenowe i jakieś ćwiczenia na platformie - nowa bateria wymieniona w Vertigo w maju br, nadajnik kupiłem używany, bateria do wymiany - mam drugą ale nie wiem czy jeszcze działa - cena za zestaw 2700 zł
https://drive.google.com/drive/folders/0BzIa8KknkfVANmd6Ynlkd1BEekE?usp=sharing
Stopień nurkowy: tmx, cave, ccr, dpv
Stopień instruktorski: xr, dan
Ubezpieczenie: nfz ;)
Oznaczenie stage: WIECZNY Pomógł: 6 razy Wiek: 41 Dołączył: 09 Mar 2011 Posty: 654 Skąd: Szczecin
Stopień nurkowy: AOWD
Wysłany: 13-06-2017, 10:16
Cześć,
W związku z tym iż nie można edytować postów, pozwolę sobie tu podsumować co sprzedałem : automaty, Digital, śliczny manometr, I stopień, jeden kompas - ten na gumkach - reszta jeszcze jest.
Stopień nurkowy: Adv. Rec. Trimix
Ilość nurkowań rocznie: 60
Oznaczenie stage: GDS
Wysłany: 20-06-2017, 20:45
Na początku mojego I postu, witam wszystkich bardzo serdecznie.
Gdyby ktoś szukał skrzynki Stanley 91 litrów lub 24 galony o wymiarach 759*473*486mm,
to spieszę z informacją iż jest dostępna w dobrej w mojej opinii cenie 309zł bruttow sklepie pod adresem:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum