Wysłany: 24-03-2008, 10:10 Gdzie są filmiki instruktażowe na tym forum?
Pytanie z tematu pojawiło się w kilku mailach.
Typowe instruktarzówki z dokładnymi opisami prezentowanych na filmach technik można znaleźć w Technice nurkowania (kliknij) . Każdy "przyklejony" tam temat zawiera takie filmiki.
Jeżeli tylko czas pozwoli, to pojawią się tam kolejne opisy i filmy z różnych technik nurkowych.
Sporo filmików pokazujących bardzo zróżnicowany zakres materiału (od technik pływania, pracy w zespole po pływanie z butlą boczną) można znaleźć w temacie "Warsztaty takie i owakie"
Jeżeli macie jakieś konkretne propozycje związane z tym co warto pokazać w ruchu - dajcie znać 8) .
Stopień nurkowy: ARTmx
Ilość nurkowań rocznie: 40
Ubezpieczenie: DAN Pomógł: 28 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Mar 2008 Posty: 2766 Skąd: w-wa
Wysłany: 27-03-2008, 22:55
Dorota i Wojtek napisał/a:
Jasne Smile. Myślę, że skompletujemy skillsy w wersji "rec" i "tech" do fundamentów, oraz rozbudowę do T1.
Hasło e-learnig jest teraz na topie. Tylko patrzeć, jak będzie można zrobić kurs, mając do dyspozycji kompa, kamerkę internetową i trochę większą wannę
pozdrav
_________________ Pozdrav
"And remember; any diver can abort any dive at any time for any reason."
Moja strona www.podlustremwody.pl
Stopień nurkowy: ARTmx
Ilość nurkowań rocznie: 40
Ubezpieczenie: DAN Pomógł: 28 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Mar 2008 Posty: 2766 Skąd: w-wa
Wysłany: 07-04-2008, 16:12
Dorota i Wojtek napisał/a:
Jasne Smile. Myślę, że skompletujemy skillsy w wersji "rec" i "tech" do fundamentów, oraz rozbudowę do T1.
No proszę, pewnie już o tym wiedzieliście że PADI rozpoczęło już e-learning, jeśli nie to zajrzyjcie tutaj . Jeszcze chwila i faktycznie będę mógł zrobić wszystkie kursy w domu
_________________ Pozdrav
"And remember; any diver can abort any dive at any time for any reason."
Moja strona www.podlustremwody.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum