Wysłany: 02-04-2008, 22:54 Nie zginął komuś komplet Apeksów?
aukcja wygląda podejrzanie - gość ma 0 komentarzy, sprzedaje Apeksy pisząc że to nówka komplet Scubatechów z gwarancją, które sprzedaje bo dostał taki sam drugi na urodziny, ale zestaw ma gumę na backupie, główny ma złączkę kątową, a z kieszonki wystają PADI-tabele
Czy tylko byc moze aparat twierdzil, ze jest jeszcze rok 2006? IMHO data wpisana do EXIF'a jest kiepskim dowodem, na to kiedy fotka byla robiona Smile
Chciałem tylko być miły , ale masz rację - jeżeli ktoś odpali aparat i nie ustawi parametrów, albo nie zwróci uwagi na ustawienia, to data może być bardzo różna...
Janek napisał/a:
wygląda tak jakby przetrzymał trefne fanty 4 miesiące, żeby sprawa przycichła...
Stopień nurkowy: NTMX
Ubezpieczenie: DAN Pomógł: 3 razy Wiek: 44 Dołączył: 08 Paź 2006 Posty: 483 Skąd: śląsk
Wysłany: 03-04-2008, 10:10
Mnie to bardziej wyglada na bezmyslne przekopiowanie czyjegos zdjecia... Od razu skojarzylem ta fotke z apeksami z allegro i nawet znalazlem kto je sprzedawal - tutaj
Tego sprzedajacego ktorego opisal Beeker nie znam, ale widze sprzedawanie scubatech'ow ze zdjeciami apeks'ow to jakis taki standard chyba
Mnie to bardziej wyglada na bezmyslne przekopiowanie czyjegos zdjecia... Od razu skojarzylem ta fotke z apeksami z allegro i nawet znalazlem kto je sprzedawal - tutaj
Tego sprzedajacego ktorego opisal Beeker nie znam, ale widze sprzedawanie scubatech'ow ze zdjeciami apeks'ow to jakis taki standard chyba
Ten z linku załączonego przez roberq jest ok, kupowałem u niego.
Wysłany: 03-04-2008, 12:15
robertg napisał/a:
Od razu skojarzylem ta fotke z apeksami z allegro i nawet znalazlem kto je sprzedawal - tutaj
Rzeczywiście, to te same fotki ...
Opis aukcji został właśnie zmieniony na "Tanio automat nowka wraz z całością Apex !!! ", choć w treści dalej stoi że to "R 5 ICE pro"
no to mi wygląda, że kolo szuka łosia, a sprzętu nie ukradł, bo go wcale nie ma ...
na moje pytanie o to jak długa jest jeszcze gwarancja odpisał, że jeszcze 23 miesiące ... no comments
_________________ Pozdrawiam
Piotr "Beeker" Braune
diabetesdivers.com
Klub Płetwonurków PASKUDA przy Politechnice Lubelskiej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum