W tym roku planuje kurs Noromix Trimix lub podobny ( nazwa zalezy od federacji). Chcę miec uprawienia na 18% tlenu, nie wiem czy we wszystkich federacjach jest 18% czy w niektórych ( myśle o iantd) 21%. Kwestja instruktora. Kogo polecacie?? Chodzi o osobe która zrobi nurkowania w Polsce. Nie wybieram się na kurs do Egiptu. Marzą się jaskinie... więc może jakioś jaskiniowiec tmx lub ktoś kto poprostu głęboko nurkuje. podawajcie swoje typy jakies linki mile widziane. Instruktor i kurs mają być hardcorowe Pozdrawiam
Stopień nurkowy: nTmx, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 90
Stopień instruktorski: CMAS M2, DAN
Wysłany: 03-01-2009, 17:18
fazinsk napisał/a:
18% czy w niektórych ( myśle o iantd) 21%
Z tego co wiem, w IANTD jest 18%.
fazinsk napisał/a:
Kogo polecacie?? Chodzi o osobe która zrobi nurkowania w Polsce. Nie wybieram się na kurs do Egiptu. Marzą się jaskinie... więc może jakioś jaskiniowiec tmx lub ktoś kto poprostu głęboko nurkuje. podawajcie swoje typy jakies linki mile widziane. Instruktor i kurs mają być hardcorowe
To mogę polecić Jarka Kura - spełnia wszystkie powyższe wymagania i też nie lubi wód egipskich.
http://www.scientificdiving.eu/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum