Sprzedam moją używaną latarkę halogenową Green Force.
Jest to latarka modułowa, a więc można zmienić akumulator lub głowicę.
Cały zestaw (fabrycznie nowy) kupiłem w Warszawie w połowie 2006 roku) i użyłem na około 150 nurkowaniach. Nie przypominam sobie, abym brał zestaw do Egiptu, ale być może raz tam ze mną był.
Raz wymieniałem żarówkę na nową.
Latarkę włącza się i wyłącza przez dokręcenie/odkręcenie głowicy.
Głowica halogenowa (35W) z uchwytem Goodmana.
Na głowicy widać zarysowania.
Mocowanie karabinka robiłem sam - karabinek też daję w pakiecie.
Akumulator ma pokrowiec z mocowaniem na pas brzuszny uprzęży.
Zasilacz pasujący do normalnych polskich gniazdek. Na wtyczce jest zaślepka zabezpieczająca.
Udało mi się kiedyś wyrwać kabel z wtyczki ładowarki, więc naprawione to zostało domowym sposobem i zalepione poxipolem.
To jest na kablu ładowarki, a nie w latarce!
Do zestawu dodaję uchwyt umożliwiający zamocowanie latarki w konfiguracju ze zwykłym jacketem (np. zaczepiając o pas trzymający butlę).
Dodaję gumową przyssawkę, która ułatwia (umożliwia) wyjęcie żarówki halogenowej przy jej wymianie.
W komplecie torba do wygodnego przenoszenia i przechowywania całego zestawu:
Widok torby od góry:
Całość jak wyżej sprzedam za 699 zł.
Odbiór osobisty możliwy w Warszawie lub podczas moich coweekendowych wyjazdów - najczęściej Koparki, Zakrzówek, Białe k. Gostynina, Hańcza, Olsztyn.
Uwaga! Dla osoby, która kupi ode mnie tę latarkę oferuję kurs SDI COMPUTER NITROX DIVER w cenie jedynie certyfikatu tj. za dodatkowe 100 zł. Ten kurs to uproszczona wersja kursu nitroksowego dla nurków rekreacyjnych.
Sprzedaję, bo zamówiłem dla siebie HIDa, który jest lepszy do komunikacji podwodnej niż jakikolwiek halogen, ale to oczywiście zupełnie inny zakres finansowy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum