Witam Kolegów,
Poszukuję urządzenia o nazwie "Flow-Diverter" używanego w ręcznych (przenośnych) analizatorach tlenowych wyposażonych w czujnik tlenu np.: D-01 (odpowiednik R17D).
Urządzenie pełni funkcję spiętrzająco-kierunkującą strumień badanego gazu w kierunku sensora. Montaż Flow-Diverter'a odbywa się poprzez nakręcenie go na sensor D-01.
Nie mogę lub nie potrafię załączyć fotek, więc podaje niemiecką stronę gdzie można to urządzenie zobaczyć: http://www.it-wismar.de/ (Products->Accessory)
Dzięki "martin",
Link, który podałeś jest także spoza Polski jak mój. W tej chwili oczekuje na odpowiedź ze strony, którą ja podałem wcześniej. Myślałem, ze może ktoś z kolegów na forum gdzieś coś takiego ma i było by szybciej
Stopień nurkowy: Tech.Cave
Ubezpieczenie: DAN/VDST Pomógł: 55 razy Dołączył: 28 Sty 2006 Posty: 3501 Skąd: NUE
Wysłany: 23-02-2011, 14:34
IT-Wismar jest producenten sensorow, iirc nie sprzedaja detalicznie. Dawniej te koncowki byly dolaczane do kazdego czujnika tlenowego - moze ktos jeszcze bedzie mial na zbyciu.
_________________ [quote:e1aa1c559f="KasiaK"]ja sie nie boje siebie
boje sie tych z ktorymi mialabym plywac[/quote]
Z tego co piszesz domniemam, że Wismar'a mogę sobie darować Poczekam jeszcze chwilę może jakiś kolega się odezwie co ma takie końcówki, a ostatecznie skorzystam z Twojej propozycji.
Dzięki Delfi.
te nakretki mozna zdobyc ze zuzytego analizatora O2 - tego prostego zolto-zielonego (mozna go znalezc czasami na allegro)
jesli nie znajdziesz - napisz za miesiac, mam ich caly worek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum