Stopień nurkowy: instruktor TDI/SDI
Ilość nurkowań rocznie: 12345
Stopień instruktorski: CCR instruktor TDI
Ubezpieczenie: Hestia
Oznaczenie stage: D@ek Pomógł: 1 raz Wiek: 57 Dołączył: 15 Cze 2008 Posty: 389 Skąd: PiotrkówTryb.
Wysłany: 27-03-2012, 14:23 Dive Show LIDS
Jesteśmy z kolegami na tych targach w Londynie w najbliższy weekend jak by ktoś chciał
o nurkowaniu i nie tylko przy kawie pogadać to chętnie się spotkamy.
Poproszę o info na priv. lub +48604902012 w PL lub +447725545936 w GB
Stopień nurkowy: Tmx CCR - HH
Ilość nurkowań rocznie: 170
Stopień instruktorski: XCCR - IT
Ubezpieczenie: DAN
Wiek: 54 Dołączył: 21 Lip 2009 Posty: 570 Skąd: CHEPSTOW UK
Wysłany: 01-04-2012, 19:59
Vini Vidi Vici czy jakos tak ......
Jak co roku w hali Exel odbywaja sie targi nurkowe w Londynie .
i jak co roku wybralismy sie z Ania . Rano o 9 wyjazd z Chepstow po 1,5 h Tom Tom pokazal jestes w Londynie no tak .... ta wspaniala nawigacja wsadzila mnie w sam srodek bagna Picadilly Circus , Trafalgar Suqere , Tower po godzinie przeciskania sie przez centrum Londynu juz nic nie bylo mnie w stanie wyprowadzic z rownowagi .....
Tak myslalem , mylilem sie ... Najgorsze czekalo u celu .
Dojechalem - PARKING 10 GBP JASNA CHOLERA !!!! ale to jeszcze nic....
Teraz najgorsze :
Potezny kryzys w branzy , na targach samo plastikowe badziewie nic nowego
nic swiezego , zredukowane do minimum stoiska jednym slowem obraz nedzy i rozpaczy
...
ta wspaniala nawigacja wsadzila mnie w sam srodek bagna Picadilly Circus , Trafalgar Suqere , Tower po godzinie przeciskania sie przez centrum Londynu
Tak, tez to kiedys przerabialem! Z dwugodzinnej podrozy zrobily sie 4h - od tamtej pory podejrzliwie patrze na wskazowki tomtomow...
redu napisał/a:
Potezny kryzys w branzy , na targach samo plastikowe badziewie nic nowego nic swiezego , zredukowane do minimum stoiska jednym slowem obraz nedzy i rozpaczy
Dosc pusto to wyglada na fotkach. Ciekawe czy organizatorom sie koszty zwrocily...
Stopień nurkowy: PADI OWD
Stopień instruktorski: :-)
Wiek: 42 Dołączył: 23 Sty 2012 Posty: 7 Skąd: Leicester/Gryfino
Wysłany: 02-04-2012, 02:44
Zgadzam się z przedmówcą redu...
Planowałem zakupić kilka elementów ekwipunku... a tu ani Uwateca, ani Jet finów, ani żadnej płyty z uprzężą ani worka. Ceny niczym nie różniące się od sklepowych, większość reklamy biur podróży, drogie piwo i jedzenie . Jedyny plus to odczyt Marka Powella o solo divingu. Gdyby nie to , że przyjechałem tam w ściśle określonym celu, uznałbym tę sobotę za zmarnowaną .
Stopień nurkowy: instruktor TDI/SDI
Ilość nurkowań rocznie: 12345
Stopień instruktorski: CCR instruktor TDI
Ubezpieczenie: Hestia
Oznaczenie stage: D@ek Pomógł: 1 raz Wiek: 57 Dołączył: 15 Cze 2008 Posty: 389 Skąd: PiotrkówTryb.
Wysłany: 02-04-2012, 15:28
To już 6 czy 7 targi na których byłem. Tak na prawdę ważniejsze jest dla mnie spotkanie ze znajomymi nurami i nie nurami.
Z roku na rok widać że są mniejsze i nie wiadomo czy to kryzys czy też interes w dużym stopniu przeniósł się do internetu.Dla mnie istotne było to że wystawiali się producenci rebów z którymi można było osobiście słówko zamienić, producenci obudów do kamer i aparatów foto.
Ze prelekcji podobało mi się spotkanie z Alexem Mustardem dość znanym fotografem, biologiem morskim na wyspach - śliczne fotki pokazywał.
Ale nie ma to jak w domu Teraz mam nowe sensory i głębia stoi otworem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum