Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Hej.
Serdecznie zapraszam na kameralne spotkanie poświęcone moim przygodom ze skafandrami SANTI.
Tematyka będzie potraktowana bardzo luźno, opowiem trochę o moich nurkowaniach, o tym kiedy miało być sucho a było mokro , ale też o tym kiedy "sucho" ratowało mi tyłek...
Zabieram ze sobą trochę sprzętu SANTI w którym pływam od wielu lat - mam nadzieję, że pomoże Wam to ocenić jakość produktów, których coraz więcej na nurkowiskach na całym świecie.
Przeprowadzę krótki warsztat pokazujący jak działa skafander i jak w prosty sposób można spowodować, że ograniczamy jego funkcjonalność czyli krótka instrukcja obsługi dla absolutnych amatorów i wyjątkowo zatwardziałych twardzieli .
Będzie o bezpieczeństwie, doborze ocieplacza i...
Spotykamy się 28 sierpień, o 10:00 w siedzibie SANTI w Gdyni.
Oprócz mojego opowiadania czeka nas zwiedzanie fabryki skafandrów od zaplecza, spotkanie z pracownikami i podglądanie jak powstają nasze skafandry i ocieplacze.
Spotkanie potrwa do godziny 13.00.
Będzie mi bardzo miło spotkać każdego kto znajdzie trochę czasu.
Nie mam pojęcia, czy ktoś znajdzie czas, dlatego nastawiam się na spotkanie w małym gronie, nie mniej jednak, osoby zainteresowane proszę o wpisanie się na listę poniżej - dziękuję.
No to zaczynam .
1. Wojtek Filip
_________________ Bądź dobrej myśli, bo po co być złej ?
S. Lem
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 20-08-2012, 21:16
Piotrek, będziesz z jakąś młodzieżą?
S. Lem
Stopień nurkowy: T1
Ilość nurkowań rocznie: 60
Ubezpieczenie: DAN Silver Sport Pomógł: 39 razy Wiek: 48 Dołączył: 31 Gru 2010 Posty: 2408 Skąd: Józefów k. W-wy
Wysłany: 20-08-2012, 22:54
Wydawało mi się, że napisałem, a tu nie napisałem...
Czyżby nurkowanie mnie zmęczyło .
Przepraszam za niedokładność, będę miał przyjemność Was spotkać we wtorek za tydzień , czyli 28 sierpnia. Już poprawiłem w temacie.
Wojtek
hm...
Pojechałem na urlop, to nurkowałem, potem jak miałem wolne, to też nurkowałem, a w weekendy to też zwykle nurkuję, a jak pojechałem w góry, to po południu zwiałem na Koparki - no i w pracy, nic tylko nurkuję. Generalnie same przyjemności - co mnie tak zmęczyło?
Zjadłem coś niedobrego .
eee... pewnie tylko się starzeję.
Na wszelki wypadek idę spać.
S. Lem
Wysłany: 23-08-2012, 20:30
piotrkw napisał/a:
Z synem.
Miło będzie Was poznać.
Przy okazji: jeżeli ktoś zabierze ze sobą swój skafander, ocieplacz, to chętnie ocenię jego dopasowanie do oczekiwanych efektów pod wodą - albo inaczej: zabawię się we wróżkę i wymyślę, co nie wychodzi pod wodą .
Wojtek
PS.
Jeszcze tylko weekend, jakieś nury i jestem w 3M
S. Lem
Stopień nurkowy: IANTD NTMX, GUE C1
Ilość nurkowań rocznie: 60
Ubezpieczenie: DAN Sport Silver Pomógł: 3 razy Dołączył: 14 Paź 2009 Posty: 132 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 23-08-2012, 21:39
To i ja się wstępnie dopiszę ze swoimi gratami Szyty na miarę ocieplacz SANTI poprawiałem 3 razy, ciekaw jestem czy poszliśmy z paniami krawcowymi w dobrym kierunku
1. Wojtek Filip
2. Piotr Kwiatkowski
3. Jacek Kwiatkowski
4. Tomasz Kuraś
5. Maciek Orłowski
Wysłany: 26-08-2012, 21:45
Zapowiada się super ekipa.
6 osób, to już można w podgrupach działać .
Mam nadzieję, że w SANTI nie zabraknie kawy 8).
Do zobaczenia,
Wojtek
S. Lem
Dziękujemy Wojtku za wiedzę , humor, i zdradzenie tajników prostych, jak nam się do tej pory wydawało , przedmiotów , czyli skafandra i ocieplacza. A jak zwykle diabeł tkwi w szczegółach. Tomkowi dziekujemy za gościnność i życzymy owocnej dalszej pracy Firmie SANTI. Robi wrażenie jej rozwój ( a znam firmę od "pierwszych ocieplaczy" ) i...... co tu dużo mówić , pełen profesjonalizm i załoga o dużych umiejętnościach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum