Stopień nurkowy: T1
Ilość nurkowań rocznie: 60
Ubezpieczenie: DAN Silver Sport Pomógł: 39 razy Wiek: 48 Dołączył: 31 Gru 2010 Posty: 2408 Skąd: Józefów k. W-wy
Wysłany: 17-09-2012, 16:31
Może niebieska bluza, w której było poprzednie zdjęcie, skurczyła się w praniu...
Albo będzie codziennie wstawiał do profilu inne zdjęcie, żeby Bezzdjęciowców albo Zdjęciowców Skrytopaszczastych zmotywować do wstawienia konstruktywnych fotek do profili
Tudzież chciał się dyskretnie pochwalić nową lampą zwisającą za nim w korytarzu.
Stopień nurkowy: Deco proc & CCR
Ilość nurkowań rocznie: 100
Stopień instruktorski: MSDT PADI
Ubezpieczenie: NFZ
Oznaczenie stage: Pawel B Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 30 Cze 2012 Posty: 208 Skąd: Warszawa
Wysłany: 17-09-2012, 17:43
Faktycznie wygląda na zmartwionego. Mi to wygląda na "ile mam jeszcze roboty....".
Pozdrawiam, Paweł
_________________ Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. Mark Twain
Stopień nurkowy: T1
Ilość nurkowań rocznie: 60
Ubezpieczenie: DAN Silver Sport Pomógł: 39 razy Wiek: 48 Dołączył: 31 Gru 2010 Posty: 2408 Skąd: Józefów k. W-wy
Wysłany: 17-09-2012, 23:00
Albo trenuje empatyczny wyraz twarzy przygotowując się do przygarnięcia jakiegoś zwierzaka:
Chodzą też pogłoski, że w nowych standardach GUE idealny trym będzie określony na siedemnaście i cztery dziesiąte stopnia i Wojtek się zastanawia, jak pogodzić tą skośną wartość z ideą świadomego nurkowania, ale w to nie chce mi się wierzyć
Stopień nurkowy: Deco proc & CCR
Ilość nurkowań rocznie: 100
Stopień instruktorski: MSDT PADI
Ubezpieczenie: NFZ
Oznaczenie stage: Pawel B Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 30 Cze 2012 Posty: 208 Skąd: Warszawa
Stopień nurkowy: ARTmx
Ilość nurkowań rocznie: 40
Ubezpieczenie: DAN Pomógł: 28 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Mar 2008 Posty: 2766 Skąd: w-wa
Wysłany: 18-09-2012, 17:18
Wojtek jest jednym z nielicznych który czyta wszystkie posty na Forum ... jak wyjedzie na tydzień i się zaloguje to właśnie tak wygląda jak zobaczy ile ma nieprzeczytanych postów .... a że forumowicze piszą to co piszą, to wcale mu się nie dziwię
_________________ Pozdrav
"And remember; any diver can abort any dive at any time for any reason."
Moja strona www.podlustremwody.pl
Stopień nurkowy: GUE FT , Mine IANTD
Ilość nurkowań rocznie: 70
Stopień instruktorski: Adv.Ean IANTD
Ubezpieczenie: DAN PRO SILVER
Oznaczenie stage: MentoS Pomógł: 1 raz Wiek: 42 Dołączył: 29 Mar 2010 Posty: 179 Skąd: Zakopane
Wysłany: 18-09-2012, 21:02
Darek DYNAR napisał/a:
Czy sugerujesz Tomku, że jest to mina z kategorii ręce i cycki opadają
Czyli to nie tylko ja miałem takie przeczucie .... to dobrze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum