Stopień nurkowy: GUE PSAI TMX Cave
Ilość nurkowań rocznie: 100
Ubezpieczenie: DAN Pomógł: 11 razy Wiek: 53 Dołączył: 25 Wrz 2007 Posty: 2601 Skąd: Śląsk
Wysłany: 09-10-2012, 18:52 Bungee Mount do Liquivision X1 bez bungee .....
Czy ktoś zna jakieś sprawdzone miejsce na Śląsku gdzie mógłbym kupić gumkę bungee taką do mocowania elastomeru liquivision x1 ? ( w castoramie, obi, leroy i decathlonie sprawdziłem nie ma)
_________________ Instruktor NAUI # 49419 http://www.naui.org
"God is at the bottom of the sea and I dive to find him" Enzo Maiorca
Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 09-10-2012, 19:35
Kupowałem w pasmanterii, chyba w Rybniku?
_________________ Bądź dobrej myśli, bo po co być złej ?
S. Lem
Stopień nurkowy: GUE T2+, Cave
Ilość nurkowań rocznie: 365
Stopień instruktorski: emeryt :)
Ubezpieczenie: DAN/PROGLD
Oznaczenie stage: WAF Pomógł: 125 razy Wiek: 54 Dołączył: 28 Maj 2008 Posty: 11932 Skąd: Warszawa
Wysłany: 09-10-2012, 20:24
Cytat:
w jakiejś okolicy Rybnika ? Rynek ?
Idąc od Rynku w stronę UM, po lewej trochę za starym browarem (teraz to pewnie jakaś galeria ). Były tam guziki i trochę ponad 2 mln różnych typów gumek do majtek i bandżi .
Jeżeli nie będzie, to spróbuj w drugą stronę, czyli przez Rynek i pod górkę w stronę kościoła - tam było całe zagłębie pasmanteryjne 8) .
Piotrek, ta gumka jest bardzo cienka (1/4 tej z typowych elastomerów) - wydaje mi się, że motoryzacyjne są grubsze .
_________________ Bądź dobrej myśli, bo po co być złej ?
S. Lem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum