Stopień nurkowy: Adv.EAN IANTD, Wreck
Oznaczenie stage: KSD Pomógł: 3 razy Wiek: 45 Dołączył: 13 Cze 2008 Posty: 158 Skąd: Toruń
Wysłany: 18-11-2012, 18:18 Basen o głębokości 35 metrów
Bardzo ciekawy kompleks wraz z nurkowym basenem o głębokości 35 metrów, ma powstać w 2016 roku we francji. Obiekt ma mieć zwykłe baseny, spa, sale gimnastyczne, restauracje, sklepy itp. Sam zaś głęboki basen ma nie być "dziurą w ziemii" ale pionową wiezą - przez przeszklenie na samym dole, będzie można z poziomu ulicy oglądać nurków znajdujących się na największej głębokości. Wygląda to całkiem intersująco
Stopień nurkowy: AdvEAN
Ilość nurkowań rocznie: 41
Oznaczenie stage: PTJA Pomógł: 51 razy Wiek: 53 Dołączył: 08 Paź 2011 Posty: 2707 Skąd: Łódź
Wysłany: 19-11-2012, 10:01
Ja wątpię z innych przyczyn, ale gdyby podobieństwo miało być problemem, to wszyscy nurkowie z Europy jeździliby np. tylko do jednego kamieniołomu, bo pozostałe "są podobne"
Stopień nurkowy: Rec Trimix
Ilość nurkowań rocznie: 70
Ubezpieczenie: DAN Pomógł: 1 raz Wiek: 45 Dołączył: 17 Kwi 2012 Posty: 65 Skąd: Wrocław
Wysłany: 06-12-2012, 16:25
Kiedyś wybierałem się do NEMO, ale przeczytałem, że nie ma możliwości nurkowania we własnym sprzęcie tylko dadzą mi ich jacket i automaty (dobrze, że slipki można mieć chociaż swoje), więc takiej przygody nie uważam za wartą uwagi. Nurkowanie w czyimś sprzęcie nie pociąga mnie zbytnio.
Stopień nurkowy: Rec Trimix
Ilość nurkowań rocznie: 70
Ubezpieczenie: DAN Pomógł: 1 raz Wiek: 45 Dołączył: 17 Kwi 2012 Posty: 65 Skąd: Wrocław
Wysłany: 06-12-2012, 18:06
Wiem, że jest na to wytłumaczenie. Ale mój sprzęt jest lepiej płukany, niż większość kąpielowej bielizny bywalców basenów.
A tak na poważnie napisałem to, bo wiem, że wiele osób się tam wybierających dowiaduje się o tym na miejscu i jest ZONK
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum