Stopień nurkowy: P3+CCR TRIMIX HH
Ilość nurkowań rocznie: 60
Ubezpieczenie: Hestia
Oznaczenie stage: LUK
Wysłany: 07-05-2013, 09:11 Sprzedam BI Classic+BOV+QC6+Alibox+Druga listwa
Cześć,
Sprzedam Rebreather Buddy Inspiration Classic z BOV z IQ SUB (Goleem), drugą niezależną listwą, obudową Alibox ze stali nierdzewnej. Rebreather przeszedł gruntowny serwis w UK w październiku 2010 (nowe czujniki etc.). Stał nieużywany do wiosny/lata 2011 kiedy to go zakupiłem robiąc jednocześnie kurs. Od tego czasu nurkuję na nim dość często (ważny argument przy rebreatherze). Poniżej podam m.n. historię tego reba:
- zakup używanego reba po serwisie lato 2011
- ok. czerwca 2012 zakupiłem nowego BOV'a bezpośrednio u producenta w Czechach (IQ Sub)
- następnie zakupiłem nową ADV + FCD u przedstawiciela (CCR z Częstochowy)
- dodatkowo zakupiłem obudowę Alibox ze stali nierdzewnej wraz drugą listwą oraz końcówką SWAGELOCK QC6, dzięki którym rebreather jest niezależnie wpięty do Stage'a (BOV, manualny zawór dodawczy do płuca wdechowego, zapasowy wężyk do suchacza). Takie rozwiązanie znacznie polepsza bezpieczeństwo i komfort nurkowania - jest optymalne.
- niezależnie oddałem do serwisanta 2 pierwsze stopnie (diluent i tlen) oraz listwę podstawową do gruntownego serwis.
- dodatkowo w zeszłym roku zakupiłem 2 nowe manometry Scubatech oraz Inflator techniczny
Na tym rebie zrobiłem teraz w kwietniu 2013 kurs trimixowy.
Rebreather jest całkowicie gotowy do nurkowania, nie trzeba nic przerabiać, dokupować czy serwisować !!!
Myślę, że i tak dosć się rozpisałem. Reba sprzedają poprostu dlatego, że chcę kupić Hammerhead'a. Chcetnie umówię się z każdym chętnym na dowolnym śląskim nurkowisku (jestem z Bytomia).
Zdjęcia prześlę mailem z uwagi na ich rozmiar (duże dokładne zdjęcia). Cena 13 000 PLN, gratis dorzucam oryginalny zestaw o-ringów.
Mój numer to +48 784 065 208, najlepiej i tak pogadać przez telefon, albo się spotkać.
Stopień nurkowy: P3+CCR TRIMIX HH
Ilość nurkowań rocznie: 60
Ubezpieczenie: Hestia
Oznaczenie stage: LUK
Wysłany: 23-05-2013, 10:46
Witam ponownie,
Oferuję również sprzedaż wersji bez BOV, drugiej listwy (części z Hammerhead'a) w obudowie ze stali nierdzewnej za 10 500 PLN.
Jest to wersja podstawowa rebreathera + obudowa, w którą zaopatrują się nurkowie na początku przygody z obiegiem zamkniętym.
Dodatkowo dołączam zestaw ornig'ów z AP diving.
Rebreather przeszedł gruntowny serwis w 2010 roku latem: wymiana 3 czujników, okablowania głowicy, solenoid'u oraz elektroniki handset'ów (jako dowód posiadam mail od AP Diving z UK).
Zainteresowanych proszę o kontakt pod numerami: 784 065 208 oraz 696 054 634 lub mail: Lukasz.zielonka1984@gmail.com (można przez forum Dive - Trek).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum