Stopień nurkowy: DW Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Maj 2006 Posty: 219 Skąd: Piaseczno KS
Wysłany: 25-08-2014, 11:50 Nurkowania na wrakach kołobrzeskich
W dniu 06.09.2014 organizujemy nurkowania na wrakach w okolicach Kołobrzegu .W planach nurkowania na dwóch wrakach do głębokości 28 m..Wypływamy z Kołobrzegu jednostką Saracen.Minimalne wymagania Kurs AOWD. Uwaga!Trzeba mieć gazy na 2 nurkowania.Cena wypłynięcia 200zł od osoby.Zapisy i informacje tel 601725077 email scn@divedevil.com.pl
_________________ Im mniej ktoś dostał od świata, tym niżej trzeba się nad nim pochylić"
Stopień nurkowy: P4 full TMX
Ilość nurkowań rocznie: 90 Pomógł: 8 razy Wiek: 62 Dołączył: 10 Wrz 2012 Posty: 1082 Skąd: Koszalin
Wysłany: 25-08-2014, 22:40
No to jeżeli Neptun będzie łaskawy i nie rozkołysze zanadto morza, być może spotkamy się na Saracenie.
Hmm, ale jeżeli w planie będzie Rugia, to do głębokości 32m. A mam nadzieję właśnie na Rugię i na pogłębiarkę Rozgwiazda.
_________________ Pozdrawiam
-----------------------------------------------------
"Wiem tylko to, co sam widziałem." - Ernest Hemingway
"Zwieść cię może ciągnący ulicami tłum..." - Michał Zabłocki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum