W sobotę planuję wybrać się na Targi "Podwodna przygoda" z Łodzi.
Na razie mam jednego chętnego pasażera, więc na razie raczej skłaniam się ku PKP, ale gdyby zebrało się jeszcze paru (bądź parę ) chętnych, to w vanie mam jeszcze 4 wolne fotele i kawałek bagażnika.
Stopień nurkowy: T1
Ilość nurkowań rocznie: 60
Ubezpieczenie: DAN Silver Sport Pomógł: 39 razy Wiek: 48 Dołączył: 31 Gru 2010 Posty: 2408 Skąd: Józefów k. W-wy
Wysłany: 06-02-2014, 17:21
Jarek, kiedy wracasz do Łodzi? Bo ja bym chętnie z W-wy do Łodzi się z kimś przejechał, ale... w niedzielę
Stopień nurkowy: AdvEAN
Ilość nurkowań rocznie: 41
Oznaczenie stage: PTJA Pomógł: 51 razy Wiek: 53 Dołączył: 08 Paź 2011 Posty: 2707 Skąd: Łódź
Wysłany: 06-02-2014, 21:14
W sobotę. W niedzielę od rana mamy basen (3,5m głębokości i można ze sprzętem, strasznie polubiłem ostatnio eksperymentowanie z róznymi konfiguracjami:) )
Stopień nurkowy: T1+,C2,DPV1/Av.TMX
Ilość nurkowań rocznie: 180
Stopień instruktorski: TDI TMX
Ubezpieczenie: DAN PROSLV
Oznaczenie stage: HUBI Pomógł: 10 razy Wiek: 56 Dołączył: 13 Wrz 2008 Posty: 877 Skąd: Svärtinge, Szwecja
Wysłany: 06-02-2014, 23:48
Będę jechał w sobotę rano z Łodzi do Warszawy, z tym, że wracam późno (ostatnim pociągiem) po spotkaniu dla dilerów Santi. W niedzielę niestety nie dam rady.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum