Stopień nurkowy: DW Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Maj 2006 Posty: 219 Skąd: Piaseczno KS
Wysłany: 12-06-2007, 20:46 Wraki w Okolicach kołobrzegu
Po długim czasie udało nam sie w końcu zorganizować odpowiednią łódź która bedzie wozić nurków na wraki w okolicach Kolobrzegu i nie tylko.Łajba jest dość duża i może pomieścić 8 nurków.Szybko pływa 9-10 wezłów.Mamy 10 pozycji wrakowych od 11 do 46 metrów.Oprócz znanych wraków takich jak Refuler 32m i Nitowiec 27 m bedzie też parę nowości.Od lipca bedzie raz w miesiącu weekend nurkowy sobota i niedziela i wyjazdy w tygodniu.Jeśli będzie zainteresowanie to bedziemy pływać częściej.Najblizszy wyjazd jest w czwartek 14 czerwca Refuler i nitowiec lub wycieczkowiec.Mamy jeszcze dwa miejsca szczegóły na private lub tel 601725077.Trzeba miec butle na dwa nury.Można wypozyczenie butli załatwić u nas.Statek będzie startował z Mrzeżyna lub Dźwirzyna.SCN Dive Devil Szczecin
Wklej proszę zdjęcia jednostki, pokładu nurkowego i zaplecza medycznego.
Jaki jest koszt wypłynięcia w wypadku indywidualnego uczestnika lub wynajęcia całej łodzi?
Jakie gazy są dostępne i jaki jest koszt ładowania oraz wypożyczenia butli (singlowe, twiny).
Czy możesz zamieścić mapkę lokalizacji nurkowych ?
Stopień nurkowy: DW Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Maj 2006 Posty: 219 Skąd: Piaseczno KS
Wysłany: 08-07-2007, 07:22 Wraki w okolicach KoŁobrzegu
tO co mam ze zdjęć ciekawego to wrzucam.Mam na pokładzie Danowski zestaw tlenowy w pełni wyposażony z dwiema butlami tlenowymi 3 i 6 litrów jeśli chodzi o mapke to mogę w przyblizeniu nanieść pozycje wraków butle mamy 12 i 15 litrowe i nitrox do 40 procent ceny podalem poniżej.jednostka oczywiscie posiada wszystkie wymagane Srodki bezpieczeństwa i nawigacji.Oczywiście nie jest to jednostka taka jak mają w Egipcie
Jedziemy na wraczki. Wypływamy z Mrzeżyna.W każdy dzień inne wraki .Głebokość wraków od 16 do 32 metrów.Jest jeszcze parę wolnych miejsc. Jednostka ma już zrobione inne wyjście z wody na rufie specjalnie przystosowane do nurków
TERMINY NAJBLIŻSZYCH WYJAZDÓW:
- 21 Lipiec 2007 (sobota)
- 22 Lipiec 2007 (Niedziela)
- 11 Sierpień 2007 (Sobota)
- 12 Sierpień 2007 Niedziela)
Koszt wyjazdu 150zł od osoby .Trzeba mieć dwie butle z gazem na dwa nury. Butle można wypożyczyć u nas w Centrum.Dowieziemy je na miejsce. cena 25 zł butla + powietrze. 30 zł butla+ nitrox do 40%. Dla osób chcących nurkować 2 dni możliwość załatwienia noclegu.
Statek wypływa z Mrzeżyna lub Dźwirzyna.
Jeśli zbierze się grupa 8 osób lub chętni którzy zapłacą za wynajem całej łodzi 1200zł to można zorganizować dodatkowe rejsy w innych terminach jeśli łódź będzie wolna.
Kontakt w prawie rezerwacji scn@divedevil.com.pl
Tel 601725077 Tomek Szymański
Posiadamy zezwolenia nurkowe na w/w wraki www.divedevil.com.pl
Wysłany: 20-07-2007, 20:54
Wszystko zależy od grupy i od pogody .jak jest dobra pogoda to płyniemy na glębsze.jak gorsza to bliżej i płycej.Tomek
[ Dodano: 01-08-2007, 20:18 ]
Mam jeszcze 3 miejsca na nurkowania na wrakach w okolicach Kołobrzegu w dniu
11 sierpień (sobota) .Wypływamy z Mrzeżyna.Szczegół y na private
salps@divedevil.com.pl lub tel 601725077. Tomek Szymański SCN Dive Devil
Szczecin www.divedevil.com.pl
[ Dodano: 01-08-2007, 20:19 ]
Mam jeszcze 3 miejsca na nurkowania na wrakach w okolicach Kołobrzegu w dniu
11 sierpień (sobota) .Wypływamy z Mrzeżyna.Szczegół y na private
salps@divedevil.com.pl lub tel 601725077. Tomek Szymański SCN Dive Devil
Szczecin www.divedevil.com.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum