Stopień nurkowy: tmx ccr Pomógł: 3 razy Wiek: 50 Dołączył: 25 Cze 2009 Posty: 156 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 04-04-2016, 16:49 Znaleziono steag'a.
Poszukiwany właściciel steag'a 5,7l znalezionego na Frankenie. Kompletny z uprzężą i automatem. Nie posiada opisu, sądząc po wyglądzie leżał min dwa lata. Jest mocno charakterystyczny ze względu na "uzbrojenie". Kontakt na priv.
Wojtek jeżeli jest bardziej stosowne miejsce na ten wpis to przenieś go proszę.
Stopień nurkowy: Fundamentals GUE
Ilość nurkowań rocznie: 50
Ubezpieczenie: DAN Sport Silver
Oznaczenie stage: Andy Pomógł: 5 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Lip 2010 Posty: 841 Skąd: Grodzisk Maz.
Wysłany: 05-04-2016, 10:25
Adam Frajtak napisał/a:
Jest niestety pewne prawdopodobieństwo że właściciel już nie może się po niego zgłosić
w pierwszym momencie też o tym pomyślałem...
_________________ ..." Więszość jest głupia, im większa większość tym głupsza. "
Stopień nurkowy: tmx ccr Pomógł: 3 razy Wiek: 50 Dołączył: 25 Cze 2009 Posty: 156 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 05-04-2016, 21:40
Myślę, że właściciel jest w stanie podać opis swojej flaszki - zdjęcie uważam na tym etapie za zbędne.
Wierzę w to że właściciel się znajdzie- słyszałem kilka opowieści o zagubionych flaszkach ale pewnie nie o tej !).
p.s. przy okazji znalazła się też moja która leżała ponad 1000 dni i właściwie da się ją używać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum