Witam po długim czasie i zastanowieniu podiełem decyzje kupie Skafander "bera" ATR light
Wiem że ten model skafandra nie jest juz produkowany tylko wyłącznie jest dostępny na zamówienie. Jest ktoś z was kto posiada może ten skafander na sprzedaż lub ktoś z waszych znajomych :>Jesli tak to prosze o Kontakt ..szukam skafander do wg.60kg wzrostu nie podaje z tego względu że nie jestem pewny rozmiarówki ,bo wiem że jest on różna
Dzięki ci Wojtku:)za ta rozmiarówke .Teraz wiem że M-ka Bendzie jak najlepsza ,bo mój wzrost mieści sie w tym przydziale ,ale dobrze Bendzie chyba dobrać tak skafander by był on trochę większy ,żeby pasował pod najgrubszy mi dobrany ocieplacz:>
to jeszcze lepiej:) czyli jednak wprowadzono mnie w błąd ,ale to nic .Teraz tylko Czekaja mnie poszukiwania skafandra;/ale może sie uda .Bo do wyboru ,rozważałem dwa typy 1.był Bare Trilam HD Tech Dry vs 2.ATR Light Wojtku bo wy z Dorota mięliście ATR light do testów ..co stało sie z tymi sucharami .Są waszymi prywatnymi. Nurzacie w nich czy?? zrobiliście coś z nimi:>
Bo bodajże Dorota jest tego samego wzrostu co ja i posiada suchara w roz. "M",może go nie używa ,lub ma swoi lepszy i chciała by go odsprzedać..co o tym myślisz
....Witam po długim czasie i zastanowieniu podiełem decyzje kupie Skafander "bera" ATR light .....
Jeżeli myślisz o nowym skafandrze to weź pod uwagę terminy oczekiwania na dostawę. Jakiś czas temu zamawiałem dwa skafandry, Santi i Bare, na Santi szytego na miarę czekałem 4 tygodnie, przyszedł i pasuje idealnie. Bare, razem z czasem potrzebnym na przymiarki (wysyłanie, odsyłanie) idzie już 10 tygodni, mam nadzieję, że skończy się na 12, żałuję, że nie zamówiłem dwóch espace.
Myślę, że warto rozważyć czy zamiast ATR-a, nie lepiej zdecydować się na Santi Espace, akurat gospodarze tego forum znają dobrze oba skafandry więc są w stanie obiektywnie wskazać Ci różnice.
Wartość dodana w postaci terminu dostawy, serwisu, świetnej obsługi, czasu ewentualnych poprawek lub napraw wskazuje na rodzimego producenta.
Właśnie rozmawiałem z Chłopakami z ECN - skafander mimo, że nie występuje w oficjalnej ofercie jest dostępny na specjalne zamówienia.
Info dla Puchatka: w magazynie BARE jest w tej chwili jeden skafander ATR Light - męska, krótka M-ka. Cena ponoć też interesująca.
Jeżeli zdecydujesz się na ATR'a, to proponuję kontakt z Danielem z ECN. Powołaj na ten temat na forum.
Ten, który leży w magazynie (męski MS) ma kosztować jakoś bonusowo ok 3kpln.
Cena kolejnych zamawianych jest mi nieznana. W przyszłym tygodniu na forum powinien się pojawić Daniel z ECN, to będzie można pytać u źródła.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum