Stopień nurkowy: IANTD Trimix
Stopień instruktorski: IANTD Normoxic Tmx
Ubezpieczenie: DAN Pomógł: 2 razy Wiek: 47 Dołączył: 11 Sie 2006 Posty: 492 Skąd: Warszawa
Wysłany: 05-05-2008, 11:23
midzik napisał/a:
poza tym, cokolwiek tam zatopiono.....
o a coś nowego ?
_________________ Someday we are all gonna di(v)e..
Nie wiem czy już widziałeś, na 25m ustawiona jest mała żaglówka, wczoraj została połączona z boją na 20 metrach poręczówką. Dochodząc do 20 metrów, masz poręcz w prawo, koloru czerwonego, później robi się biała....
w planach druga platforma do ustawienia na 25 metrach i klatka dla niegrzecznych kursantek
Pzdr
Mirek
_________________ Klub Płetwonurków "PASKUDA" przy Politechnice Lubelskiej
Ubezpieczenie: DAN Pomógł: 2 razy Wiek: 47 Dołączył: 11 Sie 2006 Posty: 492 Skąd: Warszawa
Wysłany: 05-05-2008, 19:42
midzik napisał/a:
Nie wiem czy już widziałeś, na 25m ustawiona jest mała żaglówka, wczoraj została połączona z boją na 20 metrach poręczówką. Dochodząc do 20 metrów, masz poręcz w prawo, koloru czerwonego, później robi się biała....
o no proszę, ostatnio tam koło stycznia pod lodem grasowałem to jeszcze nie było...
Cytat:
w planach druga platforma do ustawienia na 25 metrach i klatka dla niegrzecznych kursantek
Pzdr
Mirek
no no ... a rurka też będzie ? :>
Wysłany: 06-05-2008, 08:29
judas napisał/a:
Ale dowiedzilem sie ze maja tam na 20 metrach zatopic helikopter Mi - cos tam w przeciagu miesiaca - aktualnie jest na czyszczeniu
nad białym gostyninskim ?
Beeker napisał/a:
styx napisał/a:
o no proszę, ostatnio tam koło stycznia pod lodem grasowałem to jeszcze nie było...
a to nie dziwota, bo leży od wczoraj
P.S. kongreczulejszyns Panu
Trzeba będzie nawiedzić koniecznie..
i dzięki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum