spoko Maciej .
Jasne że żałuj testów i spotkania.Byli nurkowie z poznania np.przemo_c (jest na forum)
mogleś więc smiało zalapać kontakt.
Jak masz czas i ochote to ja z bandą jedziemy w piatek na Jez.Cisie koło Skwierzyny,czyli jakieś 99 km od Poznania.Możesz śmiało się dołączyć.Czysta woda i szczupaki gwarantowane.Planujemy nurka na 10 m na zatopiona łódkę i potem lajcik na podwodnej łączce.Opis jeziorka jest na forum-Miejsca nurkowe.W razie zainteresowania pisz na prv
.......Głównym powodem było to, ze praktycznie nie znam nikogo. Nie mam kontaktów z kolegami nurkami ani też partnerów.......
Nic straconego, zapraszam do naszego klubu , co tydzień w czwartek o 19 mamy spotkania, trwają jakieś 2,5 godziny. Poznasz ludzi, przyjedziesz dwa, trzy razy ponurkować i sprawa rozwiązana.
Jak będziesz zainteresowany to daj znać na PW, wprowadzę Cię, będzie Ci łatwiej.
Wysłany: 29-05-2008, 11:52
Witam
Zdjęcia mówią same za siebie - na testach było naprawdę super!Możliwość testowania sprzętu wręcz bez ograniczeń.Szacunek dla Dżinksa za organizację, Wojtek to wielka kopalnia wiedzy, którą można czerpać tanami.Bartek i Paweł -super oświetlenie.
Mam nadzieję , że los i czas pozwolą bym mógł bywać dużo częściej na takich zjazdach.
Szybko sobie uświadomiłem , dlaczego w tym co pływam na co dzień jest mi nie wygodnie.No ale do takich prawd można dojść tylko po prawdziwym teście w realu pod i nad wodą.Jeszcze raz wszystkim dzięki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum