Wysłany: 05-06-2008, 19:21 Szukam pilnie osoby chętnej na nurkowanie (Egipt)
Witajcie!
Szukam pilnie osoby z Lublina (bądź okolic) chętnej do przeżycie fajnej przygody – mianowicie nurkowania z jachtu na Morzu Czerwonym (Egipt).
Płeć nieistotna, wiek adekwatny (abyśmy się zrozumieli – powiedzmy do 35 lat ).
Termin wyjazdu to 3-17.07.2008
Miejsce to Hurghada w Egipcie.
Żeby fajnie ponurkować - trzeba mieć kurs podstawowy. Jeśli się go nie ma, można jeszcze go zrobić - ale trzeba się bardzo streszczać, myślę że poniedziałek to ostatni dzień na podjęcie takiej decyzji.
Coś o mnie? Nazywam się Arek mam 28 lat, jestem z Lublina. Jeśli masz pytania, zachęcam do kontaktu. Moje GG to 7018618, a mail to arekzmudziak@gazeta.pl
Pozdrawiam,
Arek
PS: Nie jestem komercyjnie związany z ofertą firmy Moana – po prostu postanowiłem skorzystać z ich oferty
Kolego coś ściemniasz.
Na stronie przez Ciebie wskazanej nie ma takiej oferty.
Nurkując z Dorotą i Bartkiem w Colonie zapłacisz taniej.
Oferta w Wiekim Błękicie.
Pozdrawiam Marek.
Czy mógłbyś mi przybliżyć w którym miejscu jest oferta nurkowań z jachtu , bo szukam i nie mogę znależć.Ceny pakietów nurkowych są nie aktualne bo z 2007 a mamy już połowę 2008.
Pozdrawiam Marek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum