Stopień nurkowy: IANTD Trimix
Stopień instruktorski: IANTD Normoxic Tmx
Ubezpieczenie: DAN Pomógł: 2 razy Wiek: 47 Dołączył: 11 Sie 2006 Posty: 492 Skąd: Warszawa
Wysłany: 17-03-2009, 10:08 Re: Nurkowanie na białym 22.03.2009
Cerberiusz napisał/a:
Poszukuje partnura na nuranie w Jez. Białym k.Gostynina w dniu 22.03.2009 (niedziela).
jest szansa że jakaś grupka się tam zbierze choć jeszcze nie do końca wiadomo czy w sobotę czy niedzielę...
_________________ Someday we are all gonna di(v)e..
Ubezpieczenie: DAN Pomógł: 2 razy Wiek: 47 Dołączył: 11 Sie 2006 Posty: 492 Skąd: Warszawa
Wysłany: 19-03-2009, 09:34
waterman napisał/a:
Cerberiusz napisał/a:
Nie chcę jechać tam w ciemno
Tam zawsze ktoś jest.
oj nie zawsze...
tak czy siak, ja będę w niedzielę razem ze znajomymi o nieustalonym jeszcze do końca składzie.
Wiek: 43 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 160 Skąd: Otwock/Celestynów
Wysłany: 20-03-2009, 21:30
A dlaczego nie? Trzeba zwiedzać Polskę (tam jeszcze nie byłem). Poza tym na mazowszu (a przy najmniej w niedużej odległości od mojego miejsca zamieszkania) chyba ciężko o nurkowisko, a przynajmniej ja nie znam takowego. Poza tym dochodzi brak partnera na nura.
Wysłany: 21-03-2009, 14:35
Cerberiusz napisał/a:
styx masz PW.
Tak czy siak będę w niedzielę nad Białym.
odpisałem, zgramy się na miejscu. Dozo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum