Stopień nurkowy: T2
Stopień instruktorski: IT Pomógł: 6 razy Wiek: 49 Dołączył: 23 Cze 2008 Posty: 521 Skąd: Warszawa
Wysłany: 25-03-2009, 15:46
Klaudiusz napisał/a:
Kurcze, może trzeba kogoś ostrzec, że przyjedzie taka Silna Grupa
Klaudiusz - masz ode mnie jednoweekendową dyspensę: możesz zanurkować nie ze swoim ulubionym partnurem
Tylko, aby Ci to w nawyk nie weszło! Masz zanurkować z "obcym", ale dojść do wniosku, że lepiej jednak ze stałym. Wielu partnerów - duże ryzyko.
Stopień nurkowy: GUE Tech2/TDI AdvTMX
Ilość nurkowań rocznie: 150
Ubezpieczenie: DAN PRO SLVR Pomógł: 1 raz Wiek: 52 Dołączył: 11 Wrz 2008 Posty: 177 Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 26-03-2009, 08:40
Andrzeju,
Dziękuję Efendi Mam jednak nadzieję, że już w następny łykend będę mógł powiedzieć na widok Twojej fizyczność "Aj rimember ju maj frrend" Udanych 100tek w Egiptowie
Stopień nurkowy: T1, Full Cave
Ubezpieczenie: DAN/SPTGLD
Oznaczenie stage: SUS Pomogła: 13 razy Dołączyła: 07 Lut 2006 Posty: 960 Skąd: koniec świata:)
I kolejna sobota/niedziela: wybiera się ktoś jeszcze?
a na to Klaudiusz:
Cytat:
Jacek,
Jesteśmy umówieni Cool
Andrzej czy Ty to kontrolujesz jakoś?
Monika
_________________ Nie bywam usatysfakcjonowana rozumieniem czegokolwiek, ponieważ wiem, że moja zdolność pojmowania może być jedynie nieskończenie małym ułamkiem tego, co chciałabym zrozumieć. (Ada Lovelace; 1815-1852)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum