Stopień nurkowy: P2, intro to Cave ..
Ubezpieczenie: DAN
Oznaczenie stage: Eston
Wiek: 53 Dołączył: 03 Gru 2008 Posty: 101 Skąd: Jóżefosław
Wysłany: 12-04-2009, 19:55
jacekplacek napisał/a:
eston napisał/a:
No to ja razem z klubem mamy świąteczne nurkowanie na Zakrzówku w Sobotę
Nie byłeś, czy przoczyłeś najdirowsze audi w Krakowie?
Byłem kurcze nie namierzyłem ciebie. Przyjechałem Peugeotem 807
Na początku miałem problem bo o mały włos przyjazd zakończyłby się na oglądniu wody, bez wejścia do niej
Zapasowy automat miał stały wydatek i kombinowałem jak go usunąć.
Następnym razem wymienimy się telefonami i w ten sposób na pewno się nie miniemy.
_________________ Pozdrawiam
Zbyszek Rytel
anonymus 1 -Usunięty-
Gość
Wysłany: 13-04-2009, 18:33
I po dyngusowych Koparkach Zjechało się troche ludzi. Odbyła się prezentacja nowej muchy, ale obiecałem Hubertowi, że nie powiem czyjej:
Po ćwiczeniach, postanowiliśmy z osieroconą Werą zrobić wspólnego nura. Musiała mnie oczywiście uprzedzić, że jest nieopływana, nic nie umie i wogóle nie powinna do wody wchodzić. Po wyjściu, poinformowała mnie, że na mostku, to już była całkiem masakra, więc tu Wera malkontentka
A przez całe nurkowanie nie trzymała trymu, mniej więcej tak:
Oczywiście wynurzenie, to cała opowieść, bo zamiast np. 3,00 było 2,997, więc nie udało się...
Nie można też zapomnieć o zaginionych-odrodzonych raczkach
Ciekawe, czy to dalej nasz Polski Szlachetny?
Dziękuję całej ekipie za fajne, udane, parzyste nury
A przez całe nurkowanie nie trzymała trymu, mniej więcej tak:
A gdzie kolega tutaj trym widzi??? łapki wiszą, głowa nisko, nio a jak ma być trzy to trzy wiesz nie ma to tam to hehe
Dziękuję wszystkim za wspaniałe spotkanie i Tobie Jacku za podwodne partnerstwo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum