Wybieramy się z Hubertem w najbliższy weekend. Będzie ktoś jeszcze? Zrobimy grilla, pomachamy latarkami... Chyba, ze będzie padało. Wtedy tylko zrobimy grilla.
Stopień nurkowy: Xdiver
Stopień instruktorski: NAUI/ DAN/ EFR
Wysłany: 20-04-2009, 19:58
no... ja sie nie wybieram, ale oprocz Twojej kuchni staje sie fanka Twojego poczucia humoru... 8)
_________________ "Na świecie nie ma nic bardziej giętkiego ani delikatnego niż woda;
a jednak nie ma też niczego, co przewyższa ją twardością i siłą" Z PASJĄ DO GŁĘBI... http://www.xdivers.bloog.pl/
Naucz się ratować Ludzi - DAN/ EFR
anonymus 1 -Usunięty-
Gość
Wysłany: 21-04-2009, 04:10
Syrenka_013 napisał/a:
no... ja sie nie wybieram
Przez Jacka(właściciel bazy): jecek@shark.net.pl załatwiam noclegi. Chyba, że masz już coś fajnego?
Stopień nurkowy: IANTD Trimix
Stopień instruktorski: IANTD Normoxic Tmx
Ubezpieczenie: DAN Pomógł: 2 razy Wiek: 47 Dołączył: 11 Sie 2006 Posty: 492 Skąd: Warszawa
Wysłany: 21-04-2009, 09:58
po drugiej stronie jeziorka (od Gorzewa zdaje się) jest fajne lokum z opcją jazdy konno - polecam jak prócz podwodniactwa chcecie jakies aktywności wykonywać To daje jakieś 7min do CS.
_________________ Someday we are all gonna di(v)e..
Stopień nurkowy: T1+,C2,DPV1/Av.TMX
Ilość nurkowań rocznie: 180
Stopień instruktorski: TDI TMX
Ubezpieczenie: DAN PROSLV
Oznaczenie stage: HUBI Pomógł: 10 razy Wiek: 56 Dołączył: 13 Wrz 2008 Posty: 877 Skąd: Svärtinge, Szwecja
Wysłany: 21-04-2009, 19:25
Przypominam, że Jacek jest najlepszym kucharzem wśród nurków.... albo najlepszym nurkiem wśród kucharzy, dokładnie nie pamiętam
Ma być z tego co wiem jeszcze RadekM i Kangur. Nikt się nie skusi?
Wysłany: 21-04-2009, 19:43
hubert68 napisał/a:
Przypominam, że Jacek jest najlepszym kucharzem wśród nurków.... albo najlepszym nurkiem wśród kucharzy, dokładnie nie pamiętam
Ma być z tego co wiem jeszcze RadekM i Kangur. Nikt się nie skusi?
powiem Wam, że naprawdę nieźle kusicie
gdyby nie chora krtań to bym się zapisała. tak czy owak dajcie znac w jakich godzinach bedziecie, rozumiem, ze sobota i nocleg na niedziele, czyli niedziela od rana tak?
Kurcze, może wezmę klamoty i przyjadę w sobotę po zajęciach na PŁ bo taka ekipa w jednym miejscu oznacza jedno - dobrą zabawę! Mogę być koło 14... poczekacie na mnie z wejściem do jeziorka?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum