Jak pierwszy raz wpakowali mnie do drugiej wachty, pomyślałem: "ale wtopa..., pewnie wyjdzie, że na zawsze..." No i znowu, podkusiło mnie z bigosem i gulaszem... Postaram się coś wymyśleć, tak, żeby Syrenka żałowała tego "nie" co go w poście nie zauważyłem
Stopień nurkowy: IANTD Trimix
Stopień instruktorski: IANTD Normoxic Tmx
Ubezpieczenie: DAN Pomógł: 2 razy Wiek: 47 Dołączył: 11 Sie 2006 Posty: 492 Skąd: Warszawa
Wysłany: 22-04-2009, 08:31
A ja tam będę na koniach, ale może podskoczę i na Was popatrzę
_________________ Someday we are all gonna di(v)e..
Wiek: 43 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 160 Skąd: Otwock/Celestynów
Wysłany: 22-04-2009, 19:22
Ja niestety nie dam rady być w weekend (praca), ale jak szczęście dopisze to przekaże w piątek wieczorem jak wygląda sytuacja pod wodą. W każdym razie życzę miłej zabawy.
_________________ Pozdrawiam Cię Gość.
anonymus 1 -Usunięty-
Gość
Wysłany: 22-04-2009, 20:20
Cerberiusz napisał/a:
W każdym razie życzę miłej zabawy.
Czyli wizura w piątek(w Twojej relacji) będzie 60m w zacienionych miejscach
Stopień nurkowy: Adv EAN
Wiek: 44 Dołączył: 19 Mar 2007 Posty: 114 Skąd: Sochaczew
Wysłany: 23-04-2009, 17:42
Szanowny kolektywie / prowodyrze całej akcji
Po rozpatrzeniu wszelkich za i przeciw, przedyskutowaniu weekendowych planów z małżonką itd również chciałbym dołączyć do ekipy nurkującej. Tzn tylko w sobotę i tu pytanie o godziny, o której się spotykamy?
Planuję max dwa nurkowania o tematyce krajoznawczo-(s)killsowej celem rozpływania się po kilkumiesięcznej przerwie i ogarnięcia przed kursem adv ean.
Btw pytanie do prowodyra całej akcji (może się takowy wyłoni) jakie plany nurkowe na sobotę?
anonymus 1 -Usunięty-
Gość
Wysłany: 23-04-2009, 18:26
Kacper napisał/a:
i tu pytanie o godziny, o której się spotykamy?
Ja wybieram się już w piątek wieczorem. Myślę, że godzina 10-00 powinna być ok.
Kacper napisał/a:
jakie plany nurkowe na sobotę?
Cóż... Jakieś fjużyn już zapeklowałem. Jednak kiełbaski itp. warto mieć. Węgiel i rozpałkę też. Jeżeli mogę doradzić wybór kiełbasek, to jest on prosty: pytamy Pani w mięsnym, co poleca na grilla. Jak kupimy dowolną inną, będzie ok.
Kacper napisał/a:
Planuję max dwa nurkowania o tematyce krajoznawczo-(s)killsowej
Stopień nurkowy: T1+,C2,DPV1/Av.TMX
Ilość nurkowań rocznie: 180
Stopień instruktorski: TDI TMX
Ubezpieczenie: DAN PROSLV
Oznaczenie stage: HUBI Pomógł: 10 razy Wiek: 56 Dołączył: 13 Wrz 2008 Posty: 877 Skąd: Svärtinge, Szwecja
Wysłany: 23-04-2009, 20:02
Kacper napisał/a:
No czy nurkujemy czy jedziemy tylko jeść kiełbaski??
Jacek napisał machamy latarkami chyba, że będzie padać, wtedy tylko grila... Ja niestety moim HID-em mogę machać tylko pod wodą
_________________ Pozdrawiam,
Hubert Urbańczyk
anonymus 1 -Usunięty-
Gość
Wysłany: 23-04-2009, 21:01
Cytat:
Ja niestety moim HID-em mogę machać tylko pod wodą
To się z moim Azonem potestujemy. Właśnie dostałem najnowszy model Led Mini na jakichś najnowszych diodach: podobno nawet w katalogu producenta ich nie ma Ma to 5st. skupienia. Rewelacji nie oczekuję, ale może się da "pogadać". Na pewno pretekst do nowych fotek w dziale Testy
Wiek: 43 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 160 Skąd: Otwock/Celestynów
Wysłany: 24-04-2009, 21:38
Właśnie wróciłem znad Białego i nie mam najlepszych wieści
Wizurka do 15m jakieś 3m, od 15m do 20 jeszcze gorzej 1-max 1,5 metra. Temperatura od 13stC przy powierzchni do 4 st na 14m. Lekki wiaterek i słoneczko.
_________________ Pozdrawiam Cię Gość.
anonymus 1 -Usunięty-
Gość
Wysłany: 24-04-2009, 21:50
A ja właśnie dotarłem. Wizurka na powierzchni: rewelacja. Tylu gwiazd dawno nie widziałem. Jest jakaś ekipa na rebach. Z samego rana mają wodę odmącić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum