a kiedy, a jak gleboko i z jakim szyprem? bo nie wiem czy mi lekarz pozwoli, jutro odbieram przeswietlenie pluc... jesli w weekend majowy - to w zamian za transport oferuje kanape i goraca herbate w Redzie (45 km od Jastarni).
Stopień nurkowy: P2, intro to Cave ..
Ubezpieczenie: DAN
Oznaczenie stage: Eston
Wiek: 53 Dołączył: 03 Gru 2008 Posty: 101 Skąd: Jóżefosław
Wysłany: 28-04-2009, 11:43 Re: Jastarnia
jacekplacek napisał/a:
Będzie ktoś z forumowiczów? Kurs mam przełożony, więc tylko relaks
No widzisz, mijamy się. byłem w ten weekend. nurkowałem na Groźnym i Delfinie.
Niestety tylko w sobotę. W niedzielę Bosman zabronił wypłaywać jakimkolwiek jednostkom z portu. Wiała rano 7-ka z prognozą do 9-tki . A w planach był Trałowiec.
Po prostu wróciłem wcześniej do domu.
Zdziwiła mnie grupa młodych ludzi, którzy przyjechali spcejalnie na nurkowanie w niedzielę i jak się dowiedzieli, ze żadna łódź ich nie dowiezie na miejsce to wymyślili, że pójdą na Helu z brzegu. Rzucili tekst, " że jak już przyjechaliśmy, to nura trzeba zrobić"
Nie rozumiem takich ludzi, ale widać no risk no fun
Morze woła o ofiarę, a potem przeczytamy, że morze pochłonęło kolejnego nurka i jakie to jest bardzo niebezpieczne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum