Wysłany: 25-04-2009, 22:46
spotkanie podobało się bardzo. rewelacyjnie jest poznać Was w rzeczywistości.
jedzenia zostało na co najmniej jeszcze jedno takie spotkanie
babeczki niekwestionowanym przebojem!!!
dzięki wielkie dla Was Wszystkich i do miłego nastepnego razu (tez pod wodą )
udanego nurania w niedzielę
Ania
Cerberiusz, relacja pewnie bedzie po całym weekendzie
Ja też dziękuję świetnej ekipie za miło spędzony czas... pod wodą oraz nad. Oby więcej takich pozytywnych akcji w naszym nurkowym świecie. Fajnie było by zorganizować zlot użytkowników Forum Dive Trek Co do babeczek, tak jak pisała Ania - r e w e l a c j a. Muffins Rulezz Mam nadzieję że następnym razem nasza forumowa Ania K wejdzie z nami do wody
Pozdrawiam wszystkich, a Ci co nie byli niech żałują
Maciek_nurr
Stopień nurkowy: ARTmx
Ilość nurkowań rocznie: 40
Ubezpieczenie: DAN Pomógł: 28 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Mar 2008 Posty: 2766 Skąd: w-wa
Wysłany: 26-04-2009, 12:32
maciek_nurr napisał/a:
Fajnie było by zorganizować zlot użytkowników Forum Dive Trek Smile
Maćku poczekaj aż Wojtek zajrzy na forum a wówczas szybko się okaże, że zostałeś głównym organizatorem tego spotkania
maciek_nurr napisał/a:
a Ci co nie byli niech żałują Wink
Niestety z przyczyn niezależnych tym razem się nie załapałem więc pozostaje mi jedynie żałować
_________________ Pozdrav
"And remember; any diver can abort any dive at any time for any reason."
Moja strona www.podlustremwody.pl
anonymus 1 -Usunięty-
Gość
Wysłany: 26-04-2009, 21:28
Spotkanie było pracowite i owocne(kiełbasiane?). Najpierw podpadłem głównemu doręczycielowi(sam woli o sobie mówić... "donosiciel"): okazało się, że nie lubi panierki... Do tego zgubiłem Huberta, więc podpadka na całej linii. Wprawdzie babeczki(te jadalne też) na chwilę rozchmurzyły Baciowe oblicze, ale coś czuję, że ten i ów i tak się dowie... Trzeba poczekać na Jego fotorelację.
Mi udało się tylko, uwiecznić radość Huberta z odnalezionych butów:
A po tym, jak Go zgubiłem (razem z butami), nie pomogła ani dziura w Białym:
Stopień nurkowy: Full Tmx
Wysłany: 28-04-2009, 08:36
a może 9 maja? proszę, proszę...
muszę wpaść na jeden dzień nad Białe, co by p-valve opanować przed dłuższym wyjazdem i tak pomyślałam, że miło by było przy okazji się spotkać w większym gronie
hę? co Państwo na to?
_________________ Kasia
--
"Jedyną przeszkodą w zdobyciu przez człowieka tego, czego chce on od życia, jest często zwykły brak woli by spróbować i wiary, że to jest możliwe."
Richard M. DeVos
Stopień nurkowy: T2
Stopień instruktorski: IT Pomógł: 6 razy Wiek: 49 Dołączył: 23 Cze 2008 Posty: 521 Skąd: Warszawa
Wysłany: 28-04-2009, 14:38
jacekplacek napisał/a:
Spotkanie było pracowite i owocne(kiełbasiane?). Najpierw podpadłem głównemu doręczycielowi(sam woli o sobie mówić... "donosiciel"): okazało się, że nie lubi panierki... Do tego zgubiłem Huberta, więc podpadka na całej linii. Wprawdzie babeczki(te jadalne też) na chwilę rozchmurzyły Baciowe oblicze, ale coś czuję, że ten i ów i tak się dowie...
Wbrew podejrzeniom wcale nie wysłałem *) Wojtkowi donosu odnośnie zachowania grupy Delta pozostawionej nad wodą bez Nieruchomego Poruszyciela.
Skoro przyznaliście się do panierki na mięsie i zgubienia Huberta, to niewiele mogę dodać
Zdjęcia robiła i obrabia Julia - jak ktoś zainteresowany to proszę na PW.
Z mojej strony dziękuję za miłe spotkanie wszystkim obecnym.
Stopień nurkowy: Full Tmx
Wysłany: 06-05-2009, 19:02
no to jak?
bo ja w sobotę nadciągam
(tzn. nadciągam jak tylko YD zechce odesłać mojego ztuningowanego suchego )
_________________ Kasia
--
"Jedyną przeszkodą w zdobyciu przez człowieka tego, czego chce on od życia, jest często zwykły brak woli by spróbować i wiary, że to jest możliwe."
Richard M. DeVos
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum