Stopień nurkowy: ARTmx
Ilość nurkowań rocznie: 40
Ubezpieczenie: DAN Pomógł: 28 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Mar 2008 Posty: 2766 Skąd: w-wa
Wysłany: 10-06-2009, 12:19
waterman, Ponieważ niestety jeszcze nie jestem w stanie sobie odpowiedzieć na pytanie czy żona czy nurkowanie więc z pięknych planów 11-14 zrobiło się dwa dni w terminie 11-14, dlatego jeśli tylko mój partnur zaakceptuje propozycje to chętnie zanuram w piłaknie
WW napisał/a:
w jedna stronę po kiepskich
trasa z w-wy przez Ostrołękę jest całkiem spoko ale fakt, że wyjazd w piątek to może być porażka.
_________________ Pozdrav
"And remember; any diver can abort any dive at any time for any reason."
Moja strona www.podlustremwody.pl
Wiek: 43 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 160 Skąd: Otwock/Celestynów
Wysłany: 10-06-2009, 17:00
WW jeśli wyrazisz chęć to nie widzę przeciwwskazań na wspólnego nura w jez. Białym k/Gostynina w piątek (12.06) po południu. Inny termin niestety nie jest możliwy. Nr. tel. do mnie posyłam na priv.
Stopień nurkowy: T1+,C2,DPV1/Av.TMX
Ilość nurkowań rocznie: 180
Stopień instruktorski: TDI TMX
Ubezpieczenie: DAN PROSLV
Oznaczenie stage: HUBI Pomógł: 10 razy Wiek: 56 Dołączył: 13 Wrz 2008 Posty: 877 Skąd: Svärtinge, Szwecja
Wysłany: 13-06-2009, 17:56
Plotek napisał/a:
Szkoda tylko ze tak wczesnie wyjezdzaliscie
Delta się rozjechała... Ktoś musi pracować (tylko dlazego ja???) by obijać się mógł ktoś, to są zwyczajne dzieje (albo jakoś podobnie). Tak więc Jacek do Jastarni, Radek do Hurghady a ja do Gliwic
Pozdrawiam,
Hubert
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum